Anca Țurcașiu, adevărul despre operațiile estetice. ”Ar naște niște discuții interminabile”

12.07.2021, 11:51
Anca Țurcașiu, adevărul despre operațiile estetice. ”Ar naște niște discuții interminabile”
Anca Țurcașiu, adevărul despre operațiile estetice. ”Ar naște niște discuții interminabile”

Cântăreața Anca Țurcașiu are 51 de ani, dar arată foarte bine și este într-o formă fizică de invidiat. Vedeta a vorbit despre operațiile estetice, afirând că nu a recurs la astfel de intervenții. De asemenea, Anca Țurcașiu a explicat și de ce nu le răspunede celor care susțin că s-ar fi lăsat pe mâna medicului estetician.

Anca Țurcașiu este una dintre vedetele din showbiz-ul românesc care este admirată pentru felul în care arată.

Deși există voci care susțin că aceasta ar fi recurs la intervenții de ordin estetic, vedeta a ținut să lămurească lucrurile în acest sens.

Anca Țurcașiu, adevărul despre operațiile estetice. ”Sunt foarte schimbată, sunt alt om, într-adevăr”

”Am impresia că, la noi, au luat amploare operaţiile estetice – mă refer la feţele anumitor persoane care încep să semene una cu alta, aproape că nu mai ştii cine a fost cine înainte. Dar nu mă interesează, fiecare e liber să facă ce vrea cu chipul său. Chiar dacă şi eu am fost acuzată de către oamenii care scriu mesaje pe reţelele de socializare că mi-am făcut ceva, da, sunt foarte schimbată, sunt alt om, într-adevăr. Sunt mai slabă, sunt mai zâmbitoare, sunt cu părul total diferit, drept şi cu o culoare un pic schimbată. Dar îi invit să pună una lângă alta fotografiile mele de la 20, 30, 40 şi 50 de ani şi să vadă că sunt absolut aceeaşi persoană. Nu mă apuc să răspund pe nicio reţea de socializare la niciun comentariu, pentru că ar naşte nişte discuţii interminabile şi nu stau să dau socoteală nimănui”, a explicat Anca Țurcașiu într-un interviu pentru clickpentrufemei.ro.

Despre cum reușește să fie într-o formă fizică de invidiat, Anca Țurcași a spus: ”Este, probabil, un respect de sine, acela de a mă păstra într-o formă bună, pentru că, până la urmă, trebuie să avem grijă de corpul nostru, de mintea noastră, de sufletul nostru. Am făcut eforturi dintotdeauna legate de tot ce înseamnă alimentaţie, somn, mişcare. Chiar am făcut eforturi, m-am focusat în permanenţă pe asta, nu m-am lăsat în voia sorţii niciodată. Suntem singurii care putem să avem grijă de noi, cu adevărat!”.

Anca Țurcașiu a divorțat în anul 2020

Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela.

Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, în data de 20 iulie 2020.

citește și...