Anca Țurcașiu a cântat accidentată la mare. ”Cred că am atras asta”

11.10.2021, 15:49
Anca Țurcașiu a cântat accidentată la mare. ”Cred că am atras asta”
Anca Țurcașiu a cântat accidentată la mare. ”Cred că am atras asta”

Binecunoscuta artistă Anca Țurcașiu, în vârstă de 51 de ani, a dezvăluit la o emisiune Tv că a cântat toată vara pe Litoral, deși a avut o problemă de sănătate. Vedeta a declarat că vara aceasta a avut agenda plină și că și-a onorat toate angajamentele, deși o fractură la unul dintre picioare a pus-o în dificultate.

Actrița și cântăreața Anca Țurcașiu a povestit, în cadrul emisiunii ”La Măruță”, că deși a avut o problemă a un picior și-a susținut spectacolele.

Deși medicii i-au recomandat să se menajeze, artista a cântat pe Litoral.

Anca Țurcașiu a cântat accidentată la mare. ”Mi-am ținut toate spectacolele, cu orteza, cu o canapea instalată frumos pe scenă”

“La mare am căzut, într-o seară. Eu sunt o fire foarte împiedicată. Cred că am atras asta pentru că toată vara m-am gândit să nu cad și să nu îmi rup picioarele pe gresia aceea foarte lucioasă. Și s-a întâmplat. Așa că ai grijă ce îți dorești și ce transmiți în Univers”, a spus Anca Țurcașiu.

“Dar de a doua zi, mi-am ținut toate spectacolele, cu orteza, cu o canapea instalată frumos pe scenă… Iar la teatru am adaptat personajul și am făcut-o șchioapă pe Dolores, personajul pe care îl interpretez”, a completat vedeta.

Anca Țurcașiu a divorțat în anul 2020

Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela.

Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, în data de 20 iulie 2020.

citește și...