Anca Serea, despre momentele dificile din mariajul cu Adi Sînă. ”Cred că a existat un moment sau două în care am vrut să renunțăm”

06.12.2022, 17:34
Anca Serea, despre momentele dificile din mariajul cu Adi Sînă. ”Cred că a existat un moment sau două în care am vrut să renunțăm”
Anca Serea, despre momentele dificile din mariajul cu Adi Sînă

Vedeta de televiziune Anca Serea, în vârstă de 41 de ani, are o familie foarte frumoasă alături de muzicianul Adi Sînă, în vârstă de 45 de ani. Vedeta este mama a șase copii. Anca Serea a dezvăluit, la o emisiune de televiziune, că între ea și partenerul său de viață au existat momente dificile. ”Cred că a existat un moment sau două în care am vrut să renunțăm”, a spus aceasta.

Anca Serea este cunoscută publicului larg ca prezentatoare de televiziune. Însă, cu ani în urmă aceasta a lucrat ca model. Aceasta a participat și a câștigat în 1999 concursul Elite Model Look.

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah.

Anca Serea, despre momentele dificile din mariajul cu Adi Sînă. ”Am zis că nu o să mergem mai departe, că o să ne despărțim, dar nu”

La emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D, Anca Serea a mărturisit că au existat două momente în care mariajul ei cu Adi Sînă a fost în impas.”Mă enervează și mă supără, nu îi răspund la telefon zile în șir sau ore. Da, mi se întâmplă și d-astea. Eu vreau să fiu sinceră! El mă ia așa cu binișorul. (…) Cred că a existat un moment sau două în care am vrut să renunțăm, dar ne-am dat seama că nu aveam un motiv suficient de serios și cred că toate experiențele astea, și acum vorbim foarte serios, ne fac să realizăm ce avem, de fapt. Am zis că nu o să mergem mai departe, că o să ne despărțim, dar nu. Mi-am dat seama apoi că nici nu a fost adevărat”, a declarat Anca serea, notează revista Viva.

Anca Serea, despre momentele dificile din mariajul cu Adi Sînă. ”La începutul relației cred că eu făceam primii pași, apoi am zis că trebuie să mai schimbe și el roata”

Anca Serea și Adi Sînă au exlicat și cine face primii pași spre împăcare atunci când apar momente tensionate între ei.

„Primul pas îl fac eu pentru că am ajuns la concluzia că trebuie să las de la mine și, de fapt, ăsta e secretul unei căsnicii sau a unei relații frumoase”, a spus Adi Sînă.

„La începutul relației cred că eu făceam primii pași, apoi am zis că trebuie să mai schimbe și el roata și Adi a preluat el situația și îi mulțumesc pentru asta”, a adăugat și Anca Serea.

citește și...