Anca Serea dă din casă. Cât de pretențios este Adi Sînă în dormitor

20.11.2022, 13:11
Anca Serea dă din casă. Cât de pretențios este Adi Sînă în dormitor
Anca Serea dă din casă

Vedeta de televiziune Anca Serea, în vârstă de 41 de ani, are o familie foarte frumoasă alături de muzicianul Adi Sînă, în vârstă de 45 de ani. Vedeta este mama a șase copii. Anca Serea a dat din casă, mărturisind cât de pretențios este partenerul ei de viață în dormtor. Acesta are ritualuri foarte bine stabilite.

Anca Serea este cunoscută publicului larg ca prezentatoare de televiziune. Însă, cu ani în urmă aceasta a lucrat ca model. Aceasta a participat și a câștigat în 1999 concursul Elite Model Look.

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah.

Anca Serea dă din casă. ”Lenjeria la el trebuie să fie la linie, apretată toată, nici o cută, nimic șifonat!”

Anca Serea a dezvăluit, pentru click.ro, ce cerințe are soțul ei, Adi Sînă, în dormitor. Acesta este extrem de pretențios.

„Adi doarme doar pe partea dreaptă a patului, iar eu pe partea stângă! Are ritualul lui. Lenjeria la el trebuie să fie la linie, apretată toată, nici o cută, nimic șifonat! Altfel, el nu poate să doarmă! La fel draperiile de la ferestre, trase toate la linie, ca nu care cumva să intre o rază de lumină dimineața că, gata, i-ai stricat somnul și ziua. E adevărat că se mai întâmplă uneori să mai dormim cu doi copii între noi, dar lui nu-i place asta! E disciplinat din cale afară!”, a detaliat Anca Serea pentru sursa ma sus-mențiuonată.

citește și...