Anamaria Prodan: ”Probabil, dacă nu se grăbesc fetele, o să înfiez un copil”

10.10.2021, 13:48
Anamaria Prodan: ”Probabil, dacă nu se grăbesc fetele, o să înfiez un copil”
Anamaria Prodan: ”Probabil, dacă nu se grăbesc fetele, o să înfiez un copil”

Impresara Anamaria Prodan, în vârstă de 49 de ani, a făcut declarații despre familia sa în cadrul unei emisiuni online. Aceasta a mărturisit că și-ar mai dori un copil și a vorbit despre eventualitatea de a adopta unul. ”Probabil, dacă nu se grăbesc fetele, o să înfiez un copil”, a mărturisit binecunoscuta impresară.

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, binecunoscuta impresară mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Laurențiu Reghecampf are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008. În ultima vreme au existat zvonuri că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp ar divorța. Ba chiar s-a spus că antrenorul ar avea amantă.

Anamaria Prodan a vorbit despre familia sa în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea “Fiță cu Adiță”, de pe canalul de Youtube theXclusive. Printre altele, impresara a mărturisit că se gândește să adopte un copil. “Știi cât de scurtă e viața? Nici nu îți dai seama. Ai doar una, foarte scurtă. Regrete nu am. Dacă în tinerețe aș fi avut mai multă minte, poate aș fi făcut mult mai mult în viață. Nu am ascultat de nimeni niciodată, adică am asculta sfatul, l-am luat, dar am vrut să fac întotdeauna ca mine. Și mi-am făcut eu cucuiul meu, mi l-am tratat, a trecut. (…) Te naști și mori singur, cât de mulți copii ai. Toată lumea spune că greșesc, dar eu trăiesc pentru copiii mei. Aș mai vrea (n.r. să facă un copil), dar nu mai pot, gata. Aș fi vrut. Probabil, dacă nu se grăbesc fetele, o să înfiez un copil. Cred că e cel mai frumost gest pe care îl poate face cineva pentru un suflet”, a mărturisit Anamaria Prodan, notează wowbiz.ro.

Anamaria Prodan: ”Adevărata bogăție sunt copiii și familia”

Anamaria Prodan a afirmat că cea mai mare bogăție pentru ea o reprezintă copiii și familia: “Bogăția nu înseamnă Ferrari, case, mașini. Bogăția este ce ai tu, copii superbi, familie, omenie. Ajungi la vârsta asta, ok, ai astea pentru că muncești, dar nimic nu se compară. Adevărata bogăție sunt copiii și familia”.

Impreasara a explicat cât de important este ca o femeie să nu fie dependentă de bărbatul de lângă ea: “Știi ce le sfătuiesc pe fetele din ziua de azi? Să facă ceva în viață, că dacă stai întinsă în pat toată viața, poate păcălești un fraier, dar până la urmă se trezește. Eu nu aș putea în viața asta să stau la mâna unui bărbat, să-i cer bani de tampoane. Mi se pare jenant să nu faci nimic. Trebuie să aibă o bază, o educație, ambiție, să-ți spună lumea pe nume. Trebuie să lași o urmă. Eu cred că în viața mea am lăsat o urmă adâncă”.

citește și...