Anamaria Prodan, noi declarații după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul. ”Are alături niște zero barați, niște gunoaie de oameni, care profită de bunătatea lui”

13.10.2021, 13:12
Anamaria Prodan, noi declarații după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul. ”Are alături niște zero barați, niște gunoaie de oameni, care profită de bunătatea lui”
Anamaria Prodan, noi declarații după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul. ”Are alături niște zero barați, niște gunoaie de oameni, care profită de bunătatea lui”

Anamaria Prodan, în vârstă de 48 de ani, a făcut noi declarații după ce soțul său, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 46 de ani, a anunțat oficial că divorțează. ”Are alături niște zero barați, niște gunoaie de oameni, care profită de bunătatea lui” , a fost una dintre declarațiile făcute de impresară.

Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf a anunțat oficial că divorțează de Anamaria Prodan și că a depus actele de divorț. În presă au apărut informații că antrenorul ar avea o altă femeie în viața sa. Noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf, Corina,  ar fi însărcinată. Corina este originară din Deva și are 29 de ani. Corina l-ar fi cunoscut pe Laurenţiu Reghecamf în Dubai. Corina ar fi însărcinată în trei luni şi ar urma să aducă pe lume o fetiţă. Cei doi au planuri de căsătorie și și-au ales deja și naşi de cununie – Mihai Rotaru, patronul CS Universitatea Craiova, şi a soţiei lui.

Anamaria Prodan a făcut mai multe declarații după ce Laurențiu Reghecamp a anunțat separarea.

Anamaria Prodan, noi declarații după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul. ”Este un om nemaipomenit, este un antrenor fabulos, este definiția bărbatului perfect”

Anamaria Prodan a vorbit despre Laurențiu Reghecampf la Antena Stars și a avut doar cuvinte de laudă la adresa acestuia. ”Este un om nemaipomenit, este un antrenor fabulos, este definiția bărbatului perfect și este unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am întâlnit pe pământ. Are alături niște oameni pe care, și eu am greșit, i-am ținut lângă noi, niște zero barați, niște gunoaie de oameni, care profită de bunătatea lui”, a spus impresara, citată de spynews.ro.

Anamaria Prodan a comentat și despre faptul că partenerul ei de viață ar avea o iubită: ”Soțul meu este mult prea mândru ca să umble cu o domnișoară, sau să iasă, sau să se afișeze, sau să aibă copil cu o domnișoară de genul arhicunoscută în oraș. Eu cred că soțul meu, când a intrat undeva cu mine, s-a făcut liniște, sau singur, la fel, și cred că niciodată nu ar putea să iasă cu genul ăsta de femei”.

Anamaria Prodan, noi declarații după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul. ”Soțul meu este într-o nebuloasă și nu mai știe nici ce declară, nici ce face”

La postul de televiziune Kanal D, Anamaria Prodan a comentat pe seama faptului că Laurențiu Reghecapf ar urma să devină din nou tătic, iubita lui fiind însărcinată. ”Nu divorțez, nu se întâmplă nimic. Ce să fac eu? Dacă e fată de oraș, spune altcuiva, spune-i soțului sau cuiva, dar soțul nu cred că are legături cu fete de oraș. Întrebați-l pe Reghecampf, dacă știe. Dacă știe de trecutul ei tumultuos. Eu nici măcar nu știu cine este fata aia, că toată lumea mă întreabă dacă știu. Nu știu cine este această fată, nu am vorbit cu ea o secundă în viața mea. Nu am văzut femei lângă soțul meu. Probabil este o chestie de asta… si soțul meu este într-o nebuloasă și nu mai știe nici ce declară, nici ce face. Nu știu ce să zic. Soțul meu a dat o declarație, nu? Că este cu Dumnezeu, că își iubește familia. Dacă el a dat declarația aia, luați-o ca atare. Înseamnă că nu are cum să se întâlnească în timpul căsniciei cu alte femei”, a spus vedeta, potrivit wowbiz.ro.

”Eu am fost lângă soțul meu. Uită-te la mine, draga mea. Ți se pare că arăt rău, că sufăr și mă tăvălesc? Soțul meu știe ce nevastă are, știe exact despre ce este vorba. Noi familia nu știm, nici măcar că această domnișoară stă la Craiova. Întrebați-l pe soțul meu dacă are o amantă, dacă are un copil sau dacă va avea, că văd că el nu spune niciun cuvânt, dar toată presa comentează. Ați auzit din gura soțului meu că are amantă, că a iubit-o sau a cunoscut-o prin Dubai, că l-a pândit prin Dubai? Ați auzit că are copil? Să vă spună el și atunci aflăm și noi probabil”, a completat Anamaria Prodan.

 

citește și...