Anamaria Prodan, noi declarații despre soțul ei, Laurențiu Reghecampf. ”Ne mai şi certăm, că nu suntem din porţelan”

14.07.2021, 10:47
Anamaria Prodan, noi declarații despre soțul ei, Laurențiu Reghecampf. ”Ne mai şi certăm, că nu suntem din porţelan”
Anamaria Prodan, noi declarații despre soțul ei, Laurențiu Reghecampf. ”Ne mai şi certăm, că nu suntem din porţelan”

Impresara Anamaria Prodan a făcut declarații despre soțul ei, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. În ultima perioadă de timp au existat tot felul de zvonuri conform cărora cei doi ar divorța. Anamaria Prodan a mărturisit că între ea și partenerul ei de viață mai există discuții, ca în orice cuplu. ”Ne mai și certăm, că nu suntem de porțelan”, a spus vedeta.

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, binecunoscuta impresară mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Laurențiu Reghecampf are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008.

În ultima vreme au existat zvonuri că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp ar divorța. Ba chiar s-a spus că antrenorul ar avea amantă. Acum, Anamaria Prodan a făcut declarații despre partenerul său de viață și situația lor.

Anamaria Prodan, noi declarații despre soțul ei, Laurențiu Reghecampf. ”Este matrița bărbatului perfect”

„Bine că nu are prezenţe masculine! Cred că nici atunci nu ar fi o problemă. Anamaria Prodan n-o sa divorţeze. Nu am spus că nu am bărbat de lăsat? Este matriţa bărbatului perfect. Soţul meu este la muncă, în momentul ăsta, nici măcar nu e în România. Ne mai şi certăm, că nu suntem din porţelan. Eu sunt mai vulcanică. Soarta (n.r. cine o poate despărţi de Laurențiu Reghecampf) El este soarele familiei, este ceva unic” a declarat Anamaria Prodan marți, la ieşirea de la DNA, unde a fost pentru a fost audiată ca martor în dosarul în care sunt cercetați acționarii Clubului de fotbal Rapid, relatează spynews.ro.

Impresara a comentat și despre tinerele care ar fi fost surprinse îăn compania soțului ei: „Adică dragostea pe care el o afişează şi o are fata de noi. Domnişoarele care sunt de genul ăsta au anumite poziţii, în general, sub masă. Alte femei stau la masă. Dacă eu mă pretez să mă duc să bat orice domnişoara siliconată, nesiliconată, înseamnă că eu am decăzut. E foarte greu dacă trăieşti o viaţă sub masă să vrei să stai dintr-o dată la masă”.

citește și...