FOTO / Anamaria Prodan, dezlănțuită la piscină. Se distrează pe cinste!

17.07.2022, 12:44
FOTO / Anamaria Prodan, dezlănțuită la piscină. Se distrează pe cinste!
Anamaria Prodan, dezlănțuită la piscină

Impresara Anamaria Prodan, în vârstă de 49 de ani, se distrează pe cinste de când este femeie divorțată. Acesta a petrecut zilele trecute la Predeal. Vedeta s-a simțit de minune în compania unor prieteni. Într-un costum de baie ultradecupat, Anamaria Prodan a făcut spectacol la piscină, unde și-a etalat formele apetisante.

Anamaria Prodan  își trăiește viața la maximum de când este divorțată. Zilele acestea, sexy-impresara s-a relaxat la Predeal, în compania unor prieteni.

Vedeta și-a etalat trupul cu forme mai mult decât apetisante la piscină, într-un costum de baie de culoare neagră, dintr-o singură piesă, foarte decupat, care i-a pus în valoare toate atuurile fizice, de la decolteul ameițitor la posteriorul fem și bombat.

Anamaria Prodan, dezlănțuită la piscină. ”Ca o apă cristalină, tare-i bine la piscină”

Anamaria Prodan s-a dezlănțuit la piscină, unde a pozat în diverse ipostaze. Impresara s-a distrat în compania unor prieteni. În majoritatea fotografiilor pe care le-a postat pe contul său de Instagram, acesta apare în compania unei alte femei.

 

”Super ❤️ Distractie maxima!”, ”minunată”, ”Ca o apă cristalină, tare-i bine la piscină”, ”Mamma mia, Anamaria, ești wow wow wow”, ”Al draq, frrumoasă ești”, ”Super zâmbet”, au comentat internauții la postările Anamariei Prodan, care au primit mii de like-uri.

Anamaria Prodan a fost căsătorită de două ori

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. Anamaria Prodan și Tiberiu Dumitrescu au fost căsătoriți între anii 1998 și 2007. De asemenea, binecunoscuta impresară mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în anul 2008.

Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf a anunțat oficial, în noiembrie 2021, că divorțează de Anamaria Prodan și că a depus actele de divorț.  Anamaria Prodan a făcut mai multe declarații după ce Laurențiu Reghecamp a anunțat separarea. Laurențiu Reghecampf are un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008.  În luna mai a acestui an, Laurențiu Reghecampf a devenit din nou tată, partenera lui de viață, Corina Caiuc aducând pe lume un băiețel, Liam.
Într-un interviu, vedeta a declarat că nu ar spune nu unui al treilea mariaj: ”Normal că m-aș căsători, am 49 de ani, sunt curtată, ce crezi, la cum arăt?! Nu sunt modestă”, a spus Anamaria Prodan.
citește și...