Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf. ”Trăiește un coșmar care până la final se va dovedi a fi letal”

24.10.2021, 12:16
Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf. ”Trăiește un coșmar care până la final se va dovedi a fi letal”
Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf. ”Trăiește un coșmar care până la final se va dovedi a fi letal”

Impresara Anamaria Prodan, în vârstă de 48 de ani, i-a transmis un avertisment antrenorului de fotbal Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 46 de ani, după ce s-a aflat că cei doi divorțează. Aceasta i-a transmis un mesaj prin care îl atenționează să își revizuiască atitudinea. ”Trăiește un coșmar care până la final se va dovedi a fi letal”, a spus impresara.

Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf a anunțat oficial că divorțează de Anamaria Prodan și că a depus actele de divorț. În presă au apărut informații că antrenorul ar avea o altă femeie în viața sa. Noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf, Corina,  ar fi însărcinată. Corina este originară din Deva și are 29 de ani. Corina l-ar fi cunoscut pe Laurenţiu Reghecampf în Dubai. Corina ar fi însărcinată în trei luni şi ar urma să aducă pe lume o fetiţă. Cei doi au planuri de căsătorie și și-au ales deja și naşi de cununie – Mihai Rotaru, patronul CS Universitatea Craiova, şi soția lui. Anamaria Prodan a făcut mai multe declarații după ce Laurențiu Reghecamp a anunțat separarea.

Anamaria Prodan a reacționat după ce Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a declarat că vrea să o acționeze în instanță pe impresară pentru că a lansat zvonuri false despre ea. „Uitați-vă unde sunt eu, cât de sus vibrez, cum v-ați gândit vreodată că am să mă uit atât de jos. Singura mea durere este faptul ca soțul meu s-a lăsat tras în acest vârtej care, din ceea ce se vede, îl va înghiți definitiv. Îmi pare rău pentru că am muncit 15 ani alături de el ca să clădim un imperiu, pe care singur-singurel l-a dărâmat, fără să realizeze măcar. Trăiește un coșmar care până la final se va dovedi a fi letal. Este vorba de cariera lui, de demnitatea lui de bărbat, de exemplul pe care el, ca pedagog, trebuie să-l dea generațiilor de fotbaliști care s-au uitat până acum la el ca la un exemplu demn de urmat, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf. ”Nu are cum să permită amantelor sau fostelor soții să batjocorească numele familei noastre”

Anamaria Prodan este de părere că Laurențiu Reghecampf nu ar trebui să le permită fostei lui soții, Mariana Pffeifer, și actualei iubite, Corina, să intervină în ceea ce privește separarea lor.

“Este păcat că Laurențiu Reghecampf a luat-o pe un asememea drum de câțiva ani și nu realizează că, dacă nu intră pe drumul drept pe care a mers 15 ani alături de familia lui, își va pierde și ultima fărâmă de respect din partea semenilor, din partea jucătorilor și din partea societății. Laurențiu Reghecampf nu are cum să permită amantelor sau fostelor soții să batjocorească numele familei noastre și să-și dorească un asemenea noroi, apărând în timpul casniciei în ipostazele în care a apărut alături de femei atât de cunoscute în oraș. Le urez încă o dată baftă și îl sfătuiesc, în calitate de manger, să-și revizuiască atitudinea, să-și aducă aminte de principiile de viață pe care familia Reghecampf-Prodan le-a urmat cu sfințenie, ajungând una dintre cele mai mediatizate familii din România și afirmându-se zi de zi numai cu lucruri pozitive, fiind model pentru o țară întreagă! Tot ceea ce se întâmplă este jenant pentru mine și copiii mei și, repet, noi preferăm să apărem în presă tot în aceeași ipostază de modele și vă promit că eu și copiii mei vom lupta în continuare pentru această instituție, care este esența vieții, numită familie!”, a mai spus impresara pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...