Anamaria Prodan, declarații categorice despre divorțul de Laurențiu Reghecampf. ”Nu realizează, dar va realiza în foarte scurt timp și când va realiza va fi jale pentru toată lumea”

07.11.2021, 15:10
Anamaria Prodan, declarații categorice despre divorțul de Laurențiu Reghecampf. ”Nu realizează, dar va realiza în foarte scurt timp și când va realiza va fi jale pentru toată lumea”
Anamaria Prodan, declarații categorice despre divorțul de Laurențiu Reghecampf. ”Nu realizează, dar va realiza în foarte scurt timp și când va realiza va fi jale pentru toată lumea”

Impresara Anamaria Prodan, în vârstă de 48 de ani, a făcut noi declarații despre divorțul de antrenorul de fotbal laurențiu Reghecampf, în vârstă de 46 de ani, cel de-al doilea soț al său. ”Nu realizează, dar va realiza în foarte scurt timp și când va realiza va fi jale pentru toată lumea”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, binecunoscuta impresară mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf a anunțat oficial că divorțează de Anamaria Prodan și că a depus actele de divorț.  Anamaria Prodan a făcut mai multe declarații după ce Laurențiu Reghecamp a anunțat separarea. Laurențiu Reghecampf are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008.

Impresara a făcut noi declarații, pentru click.ro, despre cel care i-a fost partener de viață. Aceasta a mărturisit că Laurențiu Reghecampf a fost să-l vadă pe fiul lor, Laurențiu Junior, de Haloween, cât timp ea a fost plecată în Dubai. ”A venit cinci minute, am înțeles, cât eu am fost plecată. A venit la petrecere… A făcut câteva poze și a plecat!”, a spus vedeta.

Anamaria Prodan, declarații categorice despre divorțul de Laurențiu Reghecampf. ”În fața lumii, Anamaria Prodan va sta exact ca un doberman lângă Laurențiu Reghecampf”

”Am vorbit cu Laurențiu și am zis să facem, cumva, să închidem nebunia asta! Tot ce s-a întâmplat acum s-a vrut de foarte mulți ani. Probabil că Laurențiu nu realizează, dar va realiza în foarte scurt timp și când va realiza va fi jale pentru toată lumea, pentru că familia asta a fost indestructibilă. Familia asta, care a muncit atât de mult să ajungă unde a ajuns, astăzi a devenit cumva un fel de ciuca bătăilor, pentru faptul că el nu vorbește. Și, când un om nu vorbește, sunt mai multe motive. Înseamnă că ceva acolo se întâmplă… Eu am alte idei despre ceea ce se întâmplă, să dea Dumnezeu să nu am dreptate! Orice s-ar întâmpla, cine se uită la mine și mă cunoaște foarte bine, știe că nu am să plec din spatele soțului meu până în secunda în care nu am să aflu tot ce s-a întâmplat! Cine mă cunoaște, vă spun eu că tremură de acum! Repet, când soțul meu va deschide ochii atunci va fi jale pe vale!”, a spus Anamaria Prodan pentru sursa mai sus-mențioonată.

Impresara a afirmat că va fi întotdeauna alături de Laurențiu Reghecampf: ”Să vă așteptați că întotdeauna am să-l susțin, chiar dacă de multe ori îl mai înțep și mai intru în el, că este firesc, pentru că a făcut niște greșeli foarte mari. Dar întotdeauna voi fi în spatele lui sau lângă el. Și eu și copiii. Războiul meu, dacă este un război cu Laurențiu, este la mine în casă, cu copiii, cu ce ne certăm noi. Dar, în fața lumii, Anamaria Prodan va sta exact ca un doberman lângă Laurențiu Reghecampf. Dacă cineva i-a făcut rău și încearcă în continuare niciodată nu o să fie iertat în viață. Laurențiu se va trezi cu siguranță! Ce se întâmplă acum nu știe nimeni! Nici eu nu-mi explic cum, după ce stai în biserică lângă un om cu cununiile pe cap, pleci! Nu știu nici eu cum te poate amenința, obliga, vrăji oricine pe pământul ăsta! Dar cu siguranță va plăti cu vârf și îndesat, cum nu s-ar fi gândit vreodată!”.

 

 

citește și...