Amintirile Monicăi Anghel. ”Aici am prins cutremurul din 1977, la nici 6 ani. Ne-am speriat îngrozitor”

03.06.2021, 15:46
Amintirile Monicăi Anghel. ”Aici am prins cutremurul din 1977, la nici 6 ani. Ne-am speriat îngrozitor”
Amintirile Monicăi Anghel. ”Aici am prins cutremurul din 1977, la nici 6 ani. Ne-am speriat îngrozitor”

Renumita artistă Monica Anghel a făcut dezvăluiri din trecutul său. Aceasta și-a amintit de cum a trăit cutremurul devastator din anul 1977.

La cutremurul devastator din anul 1977, Monica Anghel avea aproape șase ani. Locuia în zona 13 septembrie. ”Am copilărit în zona 13 Septembrie. Aici am prins cutremurul din 1977, la nici 6 ani. Ne-am speriat îngrozitor! Tata ne-a scos din casă pe toți, dar el a mai intrat o dată, pentru că era pe foc o oală cu ciorbă de burtă și s-a gândit să nu ia foc”, a dezvăluit Monica Anghel pentru impact.ro.

Artista a povestit cum, câțiva ani mai târziu, casa în care locuia familia sa a fost demolată de comuniști și a ajuns să locuiască la bloc, în zona Militari. ”Ne aflam în casă, pentru că noi nu am vrut să plecăm. Cum să vrei să pleci din casa ta, în care ai crescut și ai amintiri? Parcă văd și acum că a venit o mașină cu un lanț pe o bilă și când a dat cu bila s-a dărâmat un perete al casei. Aveam pe atunci 8-9 ani. Pentru casa aceasta, dărâmată de comuniști, noi am primit, la schimb, un apartament în cartierul Militari. Mutarea a fost cumplită. Blocul nu era gata și țin minte că m-am dus să duc gunoiul, iar când am revenit în baie, ca să mă spăl pe mâini, mi-a trecut peste picior un șobolan. Țin minte că m-am speriat cumplit, am plâns o oră. Mai târziu, ne-am mutat în casa din zona Unirii, unde a fost altceva, pentru că aveam curte, cum eram obișnuiți”, a mai spus vedeta.

Monica Anghel este căsătorită și are un copil

Monica Anghel este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din industria muzicală din România. În plan personal, Monica Anghel este căsătorită în prezent cu Marian Caraivan, împreună cu care are un băiețel, Aviv. Vedeta a mai fost măritată cu medicul Andrei Carandino. În data de 1 iunie 2021, Monica Anghel și-a aniversat ziua de naștere. Aceasta a împlinit 50 de ani.

Cântăreața Monica Anghel are o pensiune cu opt camere în Argeș, împreună cu familia sa. Vedeta deține, din anul 2015, conacul Sfânta Elena, în satul Bratia, din județul Argeș. Acolo a locuit Monica Anghel pe durata izolării din cauza pandemiei de coronavbirus, alături de familia sa.

La pensiunea Monicăi Anghel, turiștii beneficiază de tot confortul. Conacul respectiv are opt camere duble, cu baie proprie, TV, internet și alte dotări. Camerele costă, în funcţie de mărime, între 250 şi 280 de lei.

citește și...