Amintirile dureroase ale Danielei Gyorfi. ”A vrut să o dea la azil”

21.04.2021, 10:05
Amintirile dureroase ale Danielei Gyorfi. ”A vrut să o dea la azil”
Amintirile dureroase ale Danielei Gyorfi. ”A vrut să o dea la azil”

Daniela Gyorfi și-a amintit de greutățile prin care a trecut regretata sa mamă.

Daniela Gyorfi a avut o relație extrem de apropiată cu mama sa, Anica. În 2013, Daniela Gyorfi a pierdut-o pe mama sa. Aceasta a murit la spital. Femeia suferea de cancer la plămâni, care produsese metastaze și la ficat. Mama Danielei Gyorfi suferea, de mai bine de 30 de ani, de o paralizie a picioarelor. Daniela Gyorfi a povestit, la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, că bunica ei a vrut să o ducă la azil pe mama ei atunci când aceasta a rămas paralizată.

”Mama a rămas paralizată, iar bunica mea a vrut să o dea la azil, nu a vrut să aibă grijă de ea. A avut accidentul, s-a dus la spital, medicii nu și-au dat interesul și a rămas paralizată femeia. N-am avut bani, erau alte vremuri. Am stat în spital cu mama doi-trei ani de zile”, a dezvăluit Daniela Gyorfi, notează spynews.ro.

Daniela Gyorfi, o familie fericită alături de George Tal

 

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Cei doi au împreună o fetiță, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini. Daniela Gyorfi a vorbit într-un interviu despre relația cu George Tal.

„Contează foarte mult pentru că este impresarul meu… Faptul că suntem și o familie asta este un plus. Tot ceea ce facem ne gândim amândoi și mă bucur foarte mult că de 15 ani de când suntem împreună suntem și pe plan professional. Noi suntem un cuplu absolut normal, adică cu bune și cu rele, cu plusuri și minusuri”, a afirmat vedeta.

„De-a lungul timpului ne-am dat seama că sunt foarte multe lucruri care ne leagă. Tragem amândoi la aceeași cărută, suntem doi oameni maturi… Eu sunt foarte mulțumită de ceea ce am și nu aș schimba asta pentru nimic în lume. Suntem o echipă”, a adăugat ea.

citește și...