Amintirile dureroase ale Adrianei Bahmuțeanu. ”Nu pot să zic că am trăit într-o familie fericită și foarte iubitoare”

03.11.2021, 15:00
Amintirile dureroase ale Adrianei Bahmuțeanu. ”Nu pot să zic că am trăit într-o familie fericită și foarte iubitoare”
Amintirile dureroase ale Adrianei Bahmuțeanu. ”Nu pot să zic că am trăit într-o familie fericită și foarte iubitoare”

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 47 de ani, a dat detalii din trecutul său la o emisiune online. Aceasta a vorbit despre familia sa și despre copilăria ei. ”Nu pot să zic că am trăit într-o familie fericită și foarte iubitoare”, a declarat, printre altele, Adriana Bahmuțeanu la emisiunea respectivă.

Adriana Bahmuțeanu a fost prezentă la emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță. Aceasta a scos la iveală amănunte mai puțin știute din copilăria sa, petrecută într-un cartier în care violența era la ordinea zilei.

”Copilăria mea a fost cu cheia de gât, cum se spune. Am crescut într-un cartier muncitoresc, în Pantelimon, unde bătăile erau la ordinea zilei, unde violența domestică era, la fel, la ordinea zilei. Am crescut într-o familie care a avut o condiție sub medie, părinții mei nu erau bogați, dar nici de o sărăcie lucie. Ne era greu. Eu am intrat la școală la 6 ani și un pic”, a povestit vedeta, notează wowbiz.ro.

Amintirile dureroase ale Adrianei Bahmuțeanu. ”Tata mi-a spus când m-am făcut mare, pe la 20 și ceva de ani, că el, de fapt, nu și-a dorit copii”

”Mama n-a știut că învățătoarea mă bătea și mă trăgea de păr, mă bătea cu linia la palmă, decât târziu. Pe vremea aia violența nu era pedepsită ca acum. La mine în casă a fost iubire cam atât cât a fost în multe familii din România, în care era mai multă tristețe, decât iubire. Nu pot să zic că am trăit într-o familie fericită și foarte iubitoare. Mama a avut foarte mare grijă de noi și ne-a iubit, și pe mine și pe sora mea. A fost și este în continuare o mamă din aceea care și-ar da și viața pentru copii”, a mi spus Adriana Bahmuțeanu despre copilăria sa.

De asemenea, vedeta a dezvăluit că tatăl său i-a mărturisit că nu și-a dorit copii. “Tata avea un job mai greu. Era un fel de șef de birou la fabrică și venea foarte stresat. Era mai distant cu noi, mai sobru, mai rece. Mai critic. Tata mi-a spus când m-am făcut mare, pe la 20 și ceva de ani, că el, de fapt, nu și-a dorit copii. El își dorea doar să se căsătorească, pentru că astea erau normele sociale. El, în sufletul lui, nu și-a dorit copii. Și-ar fi dorit să călătorească, să nu aibă obligații, să aibă o nevastă cu care să se distreze și cam atât. Cred că la un moment dat îl apăsau problemele astea, ale vieții”, a afirmat aceasta.

Adriana Bahmuțeanu a fost căsătorită și are doi copii

Silviu Prigoană și actuala sa soție, Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor. Instanța a decis ca băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană să petreacă tiump cu ambii părinți atunci când zilele de naștere ale acestora. Însă, Adriana Bahmuțeanu a afirmat că nu poate ajunge la un numitor comun cu fostul ei soț.

Adriana Bahmuțeanu a mai fost căsătorită o dată.  Pe când avea doar 18 ani, ea s-a îndrăgostit de omul de afaceri Cosmin Bahmuțean, cu care s-a și căsătorit. Mariajul a durat cinci ani și a fost unul extrem de dificil pentru vedeta TV.

citește și...