Amintirile Annei Lesko despre bunica ucraineană și bunicul rus. ”Acum trebuie să îmi stăpânesc emoțiile și lacrimile”

04.03.2022, 12:04
Amintirile Annei Lesko despre bunica ucraineană și bunicul rus. ”Acum trebuie să îmi stăpânesc emoțiile și lacrimile”
Amintirile Annei Lesko despre bunica ucraineană și bunicul rus. ”Acum trebuie să îmi stăpânesc emoțiile și lacrimile”

Cântăreața Anna Lesko, în vârstă de 43 de ani, a făcut dezvăluiri emoționante despre bunica sa ucraineană și bunicul rus. Anna Lesko este originară din Republica Moldova, însă are rădăcini ucrainene. ”Acum trebuie să îmi stăpânesc emoțiile și lacrimile”, a mărturisit Anna lesko când a vorbit despre bunicii săi.

Anna Lesko este una dintre cele mai atrăgătoare prezențe de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa ”Cu tine eu” la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale. În ceea ce privește viața personală, Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko nu a fost niciodată măritată. Anna Lesko și DJ Vinnie s-au despărțit în urmă cu doi ani, în 2019, după opt ani de relație.

Pe fondul războiului dintre Rusia și Ucraina, Anna Lesko și-a amintit de bunicii săi – bunica sa a fost ucraineană, iar bunicul său a fost rus. Anna Lesko este originară din Republica Moldova, însă are rădăcini ucrainene. Printre altrele, Anna Lesko a povestit că bunicii ei au adoptat doi copii în urmă cu ani, pe timpul războiului.

Amintirile Annei Lesko despre bunica ucraineană și bunicul rus. ” Doi copii au fost găsiți pe timpul războiului și i-au crescut și i-au educat. Nu erau copiii lor, i-au găsit abandonați într-un câmp”

”Bunica fiind ucraineancă, bunicul rus. Acum trebuie să îmi stăpânesc emoțiile și lacrimile. O iubesc și am iubit-o enorm. Am avut atât de multe lucruri de învățat de la ea, de la această femeie.Femeia nu a știut să citească, nu a știut să scrie, dar nu pot să îți explic ce bagaj de cunoștințe… (…) Ea niciodată nu ne-a certat, bunica niciodată nu a ridicat tonul, întotdeauna mai mult cu privirea, avea un ton, un oftat. (…) O groază de lucruri le-am învățat de foarte mică, atunci când nu aveam discernământul necesar să pot să îmi dau seama”, a povestit Anna Lesko la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la pro TV, notează click.ro.

„Bunicul a fost foarte puțin pentru că la un moment dat s-a stins, s-a îmbolnăvit. El a dus două războaie. A fost un bărbat adevărat care a știut să strunească și familia și absolut toată gospodăria. Ei având 12 copii, un băiat și restul fete, doi copii au fost găsiți pe timpul războiului și i-au crescut și i-au educat. Nu erau copiii lor, i-au găsit abandonați într-un câmp”, a completat artista.

citește și...