FOTO / Anna Lesko, topless și cu posteriorul la înaintare. I-a dat gata pe toți!

10.08.2021, 10:20
FOTO / Anna Lesko, topless și cu posteriorul la înaintare. I-a dat gata pe toți!
FOTO / Anna Lesko, topless și cu posteriorul la înaintare. I-a dat gata pe toți!

Cântăreața Anna Lesko, în vârstă de 42 de ani, este una dintre cele mai provocatoare apariții din peisajul monden din România. Artista știe foarte bine cum să atragă atenția celor care o urmăresc în mediul online. Vedeta postează numeroase imagini în care își arată atuurile fizice în cele mai incendiare ipostaze.

Pe contul ei de pe o rețea de socializare, cântăreața Anna Lesko a postat două imagini în care apare topless, doar în bikini, fotografiată din spate.

În imagini, vedeta a pozat astfel încât să își scoată în evidență posteriorul ferm și bombat.

Anna Lesko, topless și cu posteriorul la înaintare. Ce mesaje i-au transmis internauții

Ipostazele provocatoare în caere s-a afișat Anna Lesko au atras imediat atenția internauților. Postarea artistei a adunat o mulțime de like-0uri, dar și foarte multe comentarii.

”Ce fund belea ai!”, ”Ești super!”, ”Aoleu mami”, ”Ce posterior”, ”Arăți beton femeie”, ”Ești bună rău”, ”Superbă și sexy”, ”Îmi placi mai mult ca la 20 de ani”, ”Bravo ei că se mândrește cu un așa corp perfect”, ”Fain posterior”, ”Cea mai sexy dintre vedete”, ”Ești super sexy”, ”Ești superbă”, ”Perfect”, au fost unele dintre mesajele primite de Anna Lesko de la cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Anna Lesko, una dintre cele mai senzuale apariții din showbiz

Anna Lesko este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa ”Cu tine eu” la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale.

Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko, care a fost concurentă la show-ul ”Ferma”, nu a fost niciodată măritată. Vedeta are o poveste de viață impresionantă. Anna Lesko, care are rădăcini ruso-ucrainene, s-a născut la Chișinău pe data de 10 ianuarie 1979.   În copilărie, Lesko a fost implicată într-un cerc de dansuri populare, după care a mizat pe dansul modern și cel clasic. Când Anna Lesko avea vârsta de 17 ani, a decis să se stabilească în România, după ce făcuse o călătorie cu trupa de balet în care dansa. Aici viitoarea interpretă a intrat la Facultatea de Drept din Capitală.

citește și...