Amintirile Adrianei Bahmuțeanu cu Florin Condurățeanu. ”Unde lucram ca jurnalist și unde el era șef!”

29.06.2021, 15:15
Amintirile Adrianei Bahmuțeanu cu Florin Condurățeanu. ”Unde lucram ca jurnalist și unde el era șef!”
Amintirile Adrieni Bahmuțeanu cu Florin Condurățeanu. ”Unde lucram ca jurnalist și unde el era șef!”

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu a transmis un mesaj după dispariția jurnalistului Florin Condurățeanu. Acesta a încetat din viață în data de 28 iunie, la vârsta de 71 de ani. Adriana Bahmuțeanu șți-a amintit despre perioada în care a lucrat alături de Florin Condurățeanu. De asemenea, aceasta a povestit și ce fel de om era regretatul jurnalist.

Adriana Bahmuțeanu este profund marcată de moartea celui care a fost urnalistul Florin Condurățeanu.

Pe contul său de socializare,vedeta de televiziune a transmis un mesaj în acre vorbește despre Florin Condurățeanu, alături de care a lucrat.

Amintirile Adrianei Bahmuțeanu cu Florin Condurățeanu. ”Răsuna în fiecare seară țăcănitul mașinii de scris la care insista să își facă editorialele”

”S-a stins Florin Condurateanu!!! Un munte de talent si-o inima mare, l-am cunoscut pe Țuțu la Jurnalul National, unde lucram ca jurnalist si unde el era sef! Pe holurile intunecate rasuna in fiecare seara tacanitul masinii de scris la care insista sa isi faca editorialele… Ajuta pe oricine avea nevoie de un doctor sau o urgenta, avea o vorba buna chiar si pentru cel mai netrebnic caracter, zambea in coltul gurii si dadea o pilda de viata si-un pic de speranta oricui avea nevoie…”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

”Ne-am intalnit acum ceva vreme la o emisiune si i-am sugerat sa mearga la un medic, era foarte palid si vlaguit. Se uita la mine prin lentilele colorate ale ochelarilor, nevenindu-i sa creada. “Stii, esti singura persoana care imi zice sa am grija si de mine, nu numai de altii…” Acum aud ca s-a prapadit!!! Drum bun in lumina, draga Țuțu!!! Te pup pe suflet!!! Pe sufletul ala mare si bun!!!  O sa-mi fie dor de tine!!! Coincidenta sau nu, ultimul editorial Florin Condurateanu e tot despre moarte! Despre cum moartea cea rea secera vietile oamenilor buni…”, a mai transmis aceasta în mediul online.

Florin Condurățeanu a murit la vârsta de 71 de ani

 

Cunoscutul om de televiziune Florin Condurățeanu a încetat din viață luni seara, 28 iunie 2021. Jurnalistul a suferit un stop cardio-respirator. Acesta murit chiar de Ziua Ziaristului Român. Florin Condurățeanu s-a stins din viață în brațele fiului său. Vestea dispariției jurnalistului Florin Condurățeanu a îndurerat pe toată lumea.  Anunțul despre moartea lui Florin Condurățeanu a fostt făcut de prezentatorul de televiziune Mihai Gâdea.

“Este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul şi prietenul nostru, unul dintre cei mai minunaţi oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurăţeanu, a încetat din viaţă. De-a lungul timpului, prin natura meseriei mele, am cunoscut şi lucrat cu foarte mulţi oameni. Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurăţeanu. În urmă cu puţin timp am aflat că scumpul nostru coleg şi prieten a intrat în stop cardio-respirator şi cu toţii am sperat ca Florin Condurăţeanu, aşa cum a învins întotdeauna, în profesie, în viaţă, să învingă şi în această seară. Dar bătălia aceasta, iată, nu a câştigat-o. Ceea ce însă a câștigat a fost bătălia cu întreaga viață. Ne aflăm la finalul unui drum al unui om de un talent, de o generozitate, de o bunătate, cum nu știu câți alți oameni l-ar putea concura vreodată. Florin Condurățeanu este cunoscut de marele public pentru modul în care și-a exercitat profesia. Și-a exercitat-o impecabil. A fost alături de cei mai iubiți români și a reușit să le spună poveștile. A reușit să meargă în domeniul sanitar, de exemplu, cu o talent și cu o vocație rar întâlnită. Florin Condurățeanu, mai mult decât orice însă și-a iubit țara, i-a iubit pe care locuiesc în această țară. A luptat întotdeauna pentru marile valori când acestea erau nedreptățite”, a spus Mihai Gâdea.

citește și...