Amănunte neștiute din relația lui Irinel Columbeanu cu Anna Lesko. ”Nu au agreat-o de la bun început”

15.12.2021, 17:04
Amănunte neștiute din relația lui Irinel Columbeanu cu Anna Lesko. ”Nu au agreat-o de la bun început”
Amănunte neștiute din relația lui Irinel Columbeanu cu Anna Lesko. ”Nu au agreat-o de la bun început”

Omul de afaceri Irinel Columbeanu, în vârstă de 64 de ani, a scris o carte despre femeile din viața sa – „Istoriile unui vehement – Ipocrația”. Printre femeile cu care acesta a avut o relație se numără și cântăreața Anna Lesko, în vârstă de 42 de ani. Despre povestea de dragoste cu artista, Irinel Columbeanu a dat câteva amănunte mai puțin cunoscute.

Anna Lesko și Irinel Columbeanu au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din anii ’90. Relația dintre Lesko si Irinel a început pe vremea când Anna era o puștoaică de 17, cu visuri mari. Pe de altă parte, el era un tânar afacerist în varsta de 38 de ani. Între ei totul a început in 1996, la Casino Constanța, la o petrecere unde frumoasa basarabeancă dansa alături de o trupă de balet. Chiar dacă mulți nu au dat nicio șansă relației, Irinel și Anna s-au iubit mai bine de opt ani.

Primul volum al cărții lui Irinel Columbeanu începe cu copilăria omului de afaceri și se încheie cu vacanța la Paris în care a fost însoțit de Anna Lesko. Despre relația cu aceasta, Irinel Coluumbeanu a dat câteva detalii pentru impact.ro.

Amănunte neștiute din relația lui Irinel Columbeanu cu Anna Lesko. ”A fost alungată de părinții mei din vila de la Izvorani”

„Cartea începe cu nașterea mea și se termină cu sfârșitul anului 2002, cu călătoria mea la Paris împreună cu Anna Lesko, pentru a mă reface după un moment critic din viața mea”, a spus Irinel Columbeanu, potrivit wowbiz.ro.

Fostul afacerist a mărturisit că părinții săi s-au opus categoric relației acestuia cu Anna Lesko: „Anna a fost alungată de părinții mei din vila de la Izvorani. Nu au agreat-o de la bun început. Tatăl meu, la un moment, i-a spus: ”Ieși din casa fiului meu, rusoaico”. Așa s-a terminat relația noastră”.

Anna Lesko are un copil cu DJ Vinnie

Anna Lesko este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa ”Cu tine eu” la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale.

În ceea ce privește viața personală, Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko nu a fost niciodată măritată. La emisiunea ”La cină”, de la Digi24, Anna lesko a făcut dezvăluiri despre motivele care au dus la separarea sa de DJ Vinnie, tatăl copilului ei, care are șapte ani. Anna Lesko și DJ Vinnie s-au despărțit în urmă cu doi ani, în 2019, după opt ani de relație.

“El nu a fost pregătit, problema am semnalat-o eu. Eram pe jumătate de măsură. Mie îmi place să fiu wow, să am parte de pasiune în dragoste. Noi am împărţit scena împreună, casa împreună, eram non-stop împreună. Nu a mai mers. Am avut o poveste de dragoste frumoasă, dar s-a dus”, a explicat Anna Lesko.

citește și...