Amănunte neștiute despre soția lui Cosmin Seleși. ”Ne-am întâlnit la semafor, la Universitate”

05.10.2022, 16:22
Amănunte neștiute despre soția lui Cosmin Seleși. ”Ne-am întâlnit la semafor, la Universitate”
Amănunte neștiute despre soția lu Cosmin Seleși.

Actorul și prezentatorul de televizune Cosmin Seleși, în vârstă de 45 de ani, formează o famlie alăturr de Irina, femea împreună cu care are doi copii – Tudor și Ilinca. Cosmin Seleș a dezvăluit cum a cunoscut-o pe cea care îi este parteneră de viață. ”Ne-am întâlnit la semafor, la Universitate”, a mărturisit acesta.

Pe Cosmin Seleși, publicul telespectator l-a văzut ani de zile la show-ul ”Te cunosc de undeva”, de la postul de televiziune Antena 1, unde a fost co-prezentator alături de Alina Pușcaș. Actorul a renunțat însă la colaborarea cu Antena 1, unde a lucrat ani de zile. După o perioadă de pauză, Cosmin Seleși revine pe micile ecane, cu o nouă emisiune pe care o va modera la postul de televiziune Pro TV – ”Batem palma?”.

În plan personal, Cosmin Seleși formează o familie cu Irina, împreună cu care are doi copii, Tudor și Ilinca. Despre cum a cunoscut-o pe partenea lui de viață a făcut Cosmin Seleș dezvăluiri pentru revista Viva.

Amănunte neștiute despre soția lui Cosmin Seleși. ”Ea era într-o mașină cu o amică de-ale ei, eu în alta”

”Așa cum am povestit și cu alte ocazii, ne-am întâlnit la semafor, la Universitate. Ea era într-o mașină cu o amică de-ale ei, eu în alta. Prietena ei din mașină m-a invitat la un ceai… și, de acolo, eu am plecat cu Irina!”, a povestit Cosmin Seleși.

Prezentatorul TV a dat detalii și despre nunta sa cu Irina: ”Nunta noastră a fost așa cum noi ne-am dorit-o la acel moment. Starea civilă a fost la Zalău, în orașul meu natal, iar cununia religioasă, la Focșani. Am avut prietenii apropiați și familiile alături. Am fost niște norocoși, nu s-a întâmplat nimic prevăzut. Totuși, trebuie să-ți spun: n-am înțeles de ce, în unele zone ale țării, mirele și mireasa trebuie să primească absolut toți invitații și stau la intrare până la 11 seara. Ba chiar, după dans, revin la intrare pentru a-i aștepta pe invitați. Obiceiuri și obiceiuri!”.

citește și...