Alina Vidican, alături de un bărbat misterios. Fosta soție a lui Cristi Borcea iubește din nou?

30.03.2021, 14:46
Alina Vidican, alături de un bărbat misterios. Fosta soție a lui Cristi Borcea iubește din nou?
Alina Vidican, alături de un bărbat misterios. Fosta soție a lui Cristi Borcea iubește din nou?

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, apare în compania unui bărbat misterios într-o recentă fotografie postată pe o rețea de socializare.

Alina Vidican, care locuiește în America, a suferit foarte mult după separarea de Cristi Borcea. După divorțul de omul de afaceri, aceasta nu s-a mai afișat alături de un bărbat. Însă, de curând, mama acesteia a publicat, pe o rețea de socializare, o fotografie în care Alina Vidican apare în compania unui bărbat misterios, notează okmagazine.ro.

Cei doi par extrem de fericiţi, semn că se simt cât se poate de bine împreună. Se pare că Alina Vidican li-a găsit din nou liniștea și se bucură din plin de viață.

Cristi Borcea are nouă copii

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria. Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria.

Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

Ce a răspuns Cristi Borcea când a fost întrebat dacă a lovit vreo femeie

La o emisiune de televiziune, Cristi Borcea a fost întrebat dacă a lovit vreodată o femeie. În urmă cu ceva timp, pe când Borcea era căsătorit cu Alina Vidican, în presă au apărut mai multe imagini cu fosta soție cu ochiul vânăt. De asemenea, la acea vreme Cristi Borcea era după gratii, iar fosta soție îl vizita foarte des. Motivul pentru care Cristi Borcea ar fi lovit-o pe Alina Vidican în vizita la penitenciar, ar fi fost pentru că aceasta i-a spus că prima lui soție, Mihaela Borcea, îl vizitează prea des.

”Da! Am lovit, dar atunci cu Alina nu s-a întâmplat și nu s-a certat niciodată cu Mihaela, nu a fost absolut nicio discuție. Alina cu Mihaela veneau tot timpul împreună la mine la vizită, se înțelegeau foarte bine. Deci întotdeauna Alina și Mihaela s-au înțeles foarte bine. La cămin conjugal, n-am avut niciodată în penitenciar și nu aveai cum… astea sunt doar prostii și fabulații”, a afirmat Cristi Borcea, potrivit kanald.ro.

”În alt context da, dar nu cât am fost în penitenciar”, a adăugat el.

citește și...