Alina Vidican a împlinit 36 de ani. Care este viața fostei soții a lui Cristi Borcea în America

28.03.2020, 14:35
Alina Vidican a împlinit 36 de ani. Care este viața fostei soții a lui Cristi Borcea în America
Alina Vidican a împlinit 36 de ani. Care este viața fostei soții a lui Cristi Borcea în America

Alina Vidican, fosta soție a omului de afaceri Cristi Borcea,și-a aniversat ziua de naștere zilele acesta. Aceasta a împlinit 36 de ani.

Alina Vidican a fost căsătorită cu Cristi Borcea până în anul 2016, din marajul celor doi rezultând doi copii, Alexandru și Gloria. Alina Vidican și-a aniversat ziua de naștere zilele acestea. Cu ocazia aniversării, fosta soție a lui Cristi Borcea a primit numeroase mesaje de felicitare, însă cel mai emoționant a fost cel de la părinți săi, Mariana și Ioan.

”La mulți ani, fiica mea, mândria mamii! Îți doresc să nu te temi de nimeni și nimic, să fii mereu la fel de veselă, bună, energică, perseverentă, curioasă, neobosită. Fericirea mea, să nu știi ce înseamnă tristețea, fiecare zi să-ți dăruiască zâmbete, cât mai multe bucurii, vise frumoase care, neapărat, vor deveni realitate. Te iubim, mami si tati”, este mesajul primit de Alina Vidican de la părinții săi, potrivit wowbiz.ro.

Pe de altă parte, Alina Vidican este izolată la Miami, America, acolo unde est stabilită de ceva vreme, din cauza pandemiei de coronavius. Aceasta își petrece timpul în casă, iar restaurantul pe care îl deține este condus pin telefon.

”Alina este foarte atentă să intre în contact cu cât mai puțini oameni, nu vrea să își expună cumva copiii la coronavirus. De acea, acum, mai iese din casă doar în caz de urgențe, dar a avut grijă să își facă, din timp, cumpărăturile, încă de când începuse nebunia și în România. Acum este preocupată mai mult să îi țină ocupați pe copii decât să se consume cu alte lucruri. Mai ales căm, la restaurant e puțină treabă, iar indicațiile și tot ce ține de afacere le poate coordona și prin telefon”, a dezvăluit o sursă din apropierea Alinei Vidican pentru wowbiz.ro.

citește și...