Alina Pușcaș a ajuns de urgență la spital! Ce diagnostic a primit vedeta din partea medicilor: „Nu am știut că există așa ceva. Se pare că sunt rare cazurile”

05.12.2022, 19:09
Alina Pușcaș a ajuns de urgență la spital! Ce diagnostic a primit vedeta din partea medicilor: „Nu am știut că există așa ceva. Se pare că sunt rare cazurile”
Alina Pușcaș a ajuns de urgență la spital! Ce diagnostic a primit vedeta din partea medicilor: „Nu am știut că există așa ceva. Se pare că sunt rare cazurile”

Alina Pușcaș trece prin momente dificile! Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, se confruntă cu anumite probleme de sănătate. Vedeta a ajuns de urgență la spital, iar medicii au decis să o interneze. Ce a pățit?

Alina Pușcaș s-a simțit destul de rău în ultima perioadă, iar la finalul săptămânii trecute, ea a ajuns pe mâinile medicilor. Într-o postare pe pagina ei de Instagram, prezentatoarea tv a mărturisit că și acum se află internată în spital și a dezvăluit ce a pățit.

Ea a povestit că inițial a avut febră foarte mare dureri articulare și stări de rău, așa că s-a prezentat la camera de urgență. După ce i-au făcut mai multe analize, diagnosticul medicilor a fost unul rar întâlnit.

Alina Pușcaș se află internată în spital

Alina Pușcaș a mărturisit că a trecut prin clipe groaznice zilele acestea. De pe patul de spital și cu perfuzia în mână, vedeta de la Antena 1 le-a împărtășit prietenilor virtuali că a crezut inițial că este răcită. În realitate, medicii i-au descoperit un abces pe rinichi.

„Nu am avut curajul până acum să vă fac un video, pentru că nu prea am avut putere. Am fost destul de căzută și de slăbită. Sunt încă aici, sunt tot conectată la perfuzii, doamne ferește… bine că nu e vorba de aparate. Azi, pentru prima oară, mă simt mai bine. Simt că trebuie să vă dau câteva detalii, pentru că mi-ați scris foarte foarte mulți, inclusiv prieteni de-ai mei mi-ați scris direct pe Instagram, reacționând la ceea ce mi s-a întâmplat, dincolo de WhatsApp și nici nu am putut să răspund tuturor pentru că mi-a fost greu.

Nu a fost vorba de nicio răceală, nici de gripă, nici de Covid, nimic din zona asta. Practic, toată nebunia a început în dimineața zilei de marți, când începuserăm să filmăm finala emisiunii, când am simțit practic în șold, ca un junghi, care, spre seară, probabil stând și prin frig, a început să se extindă pe spate și puțin în față, undeva în zona coastelor. Cumva pe spate am crezut că e vorba de o chestie musculară, poate din cauza tocurilor, nu i-am dat foarte mare importanță.

A fost diagnosticată cu abces pe rinichi

Miercuri noapte m-am pomenit cu prima febră, brusc, fără să am o deteriorare a stării, pur și simplu, iar joi deja făceam febră… am avut 41 cu 7 și constant 40, 41 iar, iar 40, nu mai prea răspundea organismul la tratamentul clasic pe care îl folosim în general când facem febră… nu mai era cazul.

Îmi reacționa pentru o oră și când mă ridicam din pat se activa îngrozitor de rapid. Am luat decizia să plec cât de repede, eram undeva la o cabană în afara Bucureștiului și am venit de urgență la Spitalul Militar din București și am făcut febră de genul ăsta, stăpânită mult mai bine pe perfuzii până ieri dimineață. Azi noapte a fost prima oară când nu am mai făcut febră, Doamne ajută. Se pare că e vorba, de fapt, despre un abces pe rinichi. Eu nici măcar nu am știut că există așa ceva, se pare că sunt rare cazurile”, a povestit Alina Pușcaș, pe pagina sa personală de Instagram.

citește și...