Alina Pușcaș, despre gelozia în cuplu. ”Nu e chiar atât de rău să mai erupă vulcanul din când în când”

25.09.2022, 17:26
Alina Pușcaș, despre gelozia în cuplu. ”Nu e chiar atât de rău să mai erupă vulcanul din când în când”
Alina Pușcaș, despre gelozia în cuplu

Prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut dezvăluiri din relația de cuplu pe care o are cu soțul său, Mihai Stoenescu, bărbatul împreună cu care are trei copii. Vedeta a comentat pe marginea geloziei în cuplu. ”Nu e chiar atât de rău să mai erupă vulcanul din când în când”, a spus aceasta.

Alina Pușcaș este cunoscută publicului telespectator din postura de prezentatoare a emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. În ceea ce privește viața personală, În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris.

Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Alina Pușcaș a dat detalii din relația sa de cuplu. Vedeta TV a vorbit, pintre altele, despre gelozia în cuplu.

Alina Pușcaș, despre gelozia în cuplu. ”O doză de gelozie chiar cred că este binevenită”

”Loc de gelozie cred că ar fi în orice relație, chiar și după mulți ani de conviețuire, dacă mai există pasiune, iubire și un motiv întemeiat. (râde) Femeile au uneori motive mai puțin întemeiate să fie geloase și, totuși, se manifestă: poate uneori și din nesiguranță. Până la urmă, o doză de gelozie chiar cred că este binevenită. Te poți folosi de ea ca de un condiment în viața de cuplu. Mă gândesc acum că lipsa totală a ei ar echivala cu dezinteresul. Deci, nu e chiar atât de rău să mai erupă vulcanul din când în când. (râde) Eu sunt o fire destul de vulcanică, deși, de când am copiii, am devenit ceva mai potolită”, a declarat Alina Pușcaș.

Întrebată dacă ea și soțul ei mai au timp să petreacă siguri, având în vedere că au trei copii, prezentatoarea a răspuns: ”Din plin! Ne facem timp. Uneori mă programez la clinică la el, să trec doar pentru un sărut pe fugă. Mi se pare important să surprinzi mereu, să-ți arăți pasiunea sub orice formă și în orice moment al zilei, fie că suntem rupți de oboseală sau super fresh. Știu că sunt multe cupluri care ajung să își justifice cumva lipsa de atenție și deteriorarea pasiunii dintre ei prin nașterea unui copilaș. Dacă iubirea este acolo, nici oboseala, nici venirea pe lume a unui copil nu o pot schimba. Nu există așa ceva! Îți iubești partenerul printre biberoane sau mesele de diversificare, în orele în care bebelușul doarme, când mai trece soacra în vizită și plimbă o oră bebelușul prin parc. Găsești oricând momente, chef și drag de partener să ai! Anul acesta facem opt ani de când suntem împreună și tot clocotim”.

citește și...