Ce temeri are Alina Pușcaș în legătură cu copiii săi. ”Sper, totuși, să ne ocolească bullyingul”

22.11.2022, 15:40
Ce temeri are Alina Pușcaș în legătură cu copiii săi. ”Sper, totuși, să ne ocolească bullyingul”
Ce temeri are Alina Pușcaș în legătură cu copiii săi

Prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș, în vârstă de 37 de ani, este căsătorită cu Mihai Stoenescu, împreună cu care are tei copi. Despre micuții săi a făcut vedeta declarații, explicând ce temeri are în legătură cu aceștia. ”Sper, totuși, să ne ocolească bullyingul”, a mărturisit Alina Pușcaș în cadrul unui interviu.

Alina Pușcaș este cunoscută publicului telespectator din postura de prezentatoare a emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. În ceea ce privește viața personală, în anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017.

În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris. Despre cei trei copii și despre temerile legate de aceștia a făcut declarații Alina Pușcaș în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Ce temeri are Alina Pușcaș în legătură cu copiii săi. ”Mereu le spun că trebuie să comunice permanent cu mine sau cu Mihai despre orice incident de agresiune”

”Sunt poate chiar prea independenți deja și uneori mă enervează asta (râde). Le-am povestit despre bullying, dar tot nu cred că sunt chiar pregătiți pentru asta. Mereu le spun că trebuie să comunice permanent cu mine sau cu Mihai despre orice incident de agresiune, pentru că, altfel, agresorul nu va fi niciodată nepedepsit și va chinui mai departe și alți copii. Pe Alex l-am dat la karate cumva din cauza acestor temeri ale mele, să fie pregătit pentru vreun incident de acest gen. Sper, totuși, să ne ocolească bullyingul”, a explicat Alina Pușcaș.

Întrebată cum se descurcă cu trei copii, vedeta a răspuns: ”Cu ajutorul grădiniței și al bonei. Am dat copiii la grădiniță de la un an și opt luni și se vede. Sunt extrem de sociabili, vorbesc foarte bine, sunt foarte intuitivi, sunt simpatici și fericiți. De la un an și opt luni ei au programul lor de la 9 la 17, timp în care și noi lucrăm. Este extrem de important să ai parte de ajutor (indiferent dacă este din familie sau ajutor plătit) când ai o viață plină”.

 

citește și...