Cum a ajuns Alina Pușcaș prezentatoare la ”Te cunosc de undeva”. ”Se pare că nu ne-au plăcut împreună ca și prezentatori”

12.09.2022, 16:24
Cum a ajuns Alina Pușcaș prezentatoare la ”Te cunosc de undeva”. ”Se pare că nu ne-au plăcut împreună ca și prezentatori”
Cum a ajuns Alina Pușcaș prezentatoare la ”Te cunosc de undeva”

Prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș, în vârstă de 36 de ani, a dezvăluit cum a ajuns să prezinte emisiunea ”te cunosc de undeva”, de la postul de televiziune Antena 1. Aceasta a participat, în umă cu mulți an la un casting, alături de un actor cu care jucase într-o telenovelă. ”Se pare că nu ne-au plăcut împreună ca și prezentatori”, a povestit vedeta.

Alina Pușcaș este cunoscută publicului telespectator din postura de prezentatoare a emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. În ceea ce privește viața personală, În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris.

Alina Pușcaș a dezvăluit, pentru impact.ro, cum a ajuns să fie prezentatoare la emisiunea ”Te cunosc de undeva”. Cu ani în urmă, vedeta a  participat la un casting, alături de un cpleg cu care jucase într-o celebră telenovelă. La același casting a participat și Ilinca Vandici.

Cum a ajuns Alina Pușcaș prezentatoare la ”Te cunosc de undeva”. ”Am avut vreo 3 variante de coprezentatori”

„Eu eram în “Narcisa Sălbatică”, fusese un an și ceva pe post și la un moment dat s-a terminat bineînțeles. La momentul respectiv nu știam ce urma să fac, nu aveam nici cea mai vagă idee. Cert este că la vreo 7-8 luni de la terminarea serialului, m-au chemat la un fel de interviu. Nici ei nu știau exact ce să-mi spună, cu ce se mănâncă emisiunea, ce ar trebui să fac, cum să fac, nici nu știam cum aș fi putut să dau un casting de emisiune, dacă nu aveam un scenariu, dacă nu aveam un partener. Știu că primul test a fost cu Gabi Duțu, care era și partenerul meu în serial și se pare că nu ne-au plăcut împreună ca și prezentatori. Atunci l-am cunoscut și pe Seleși și a mai fost cineva, dar nu mai țin minte cine. Am avut vreo 3 variante de coprezentatori. Noi nu am putut să zicem mare lucru.Era o chestie absolut banală. Bine ați venit la primul sezon Te cunosc de undeva. Eu sunt Alina, el este Cosmin sau cine era atunci și suntem pregătiți să vă arătăm ceva spectaculos. Nu a fost nimic altceva, pentru că nu aveam material, efectiv nu știam despre ce e vorba în acea emisiune”, a povestit Alina Pușcaș.

”Știam doar de Ilinca Vandici, atât. Știu sigur că au mai fost alte câteva variante, dar nu le știu exact care. De Ilinca știam sigur, pentru că am și văzut-o acolo”, a adăugat vedeta TV.

 

 

citește și...