Alina Ceușan, despre relația de prietenie cu Carmen Grebenișan. ”Va rămâne acolo pentru totdeauna”

03.01.2021, 15:31
Alina Ceușan, despre relația de prietenie cu Carmen Grebenișan. ”Va rămâne acolo pentru totdeauna”
Alina Ceușan, despre relația de prietenie cu Carmen Grebenișan. ”Va rămâne acolo pentru totdeauna”

Alina Ceușan a oferit detalii despre relația de prietenie care o leagă de Carmen Grebenișan.

Carmen Grebenișan și prietena ei, Alina Ceușan, au făcut echipă la show-ul de televiziune ”Asia Express”, de la postul de televiziune Antena 1.

Alina Ceușan și partenerul ei de viață, Raul, au devenit părinți pentru prima dată în data de 15 septembrie a anului trecut. Ea a adus pe lume un băiețel. Imediat după ce a devenit mămică, Alina Ceușan a dat publicității primele fotografii cu bebelușul ei, pe care l-a numit ”Rock Tisha”. Ulterior, Carmen Grebenișan a afirmat că ea și iubitul ei vor fi nașii băiețelului Alinei Ceușan.

Alina Ceușan, detalii despre prietenia cu Carmen Grebenișan

Alina Ceușean a vorbit despre prietenia dintre ea și Carmen Grebenișan într-un interviu pe care l-a acordat pentru life.ro.

”Am foarte puține prietene, le pot număra pe degetele de la o mână. Carmen este, într-adevăr, cea mai bună prietenă și va rămâne acolo pentru totdeauna. Lucrurile între noi decurg foarte natural, avem perioade când ne vedem la două-trei săptămâni și e ok; de când a venit Rock ea se ocupă mai mult de firmă și am ajuns la un consens că voi face și eu la fel pentru ea când va avea nevoie. Așa trebuie să fie o prietenie, cred. Nu trebuie să suni în fiecare zi, nu trebuie să ieși în fiecare zi, iar toate prietenele mele care au avut nevoie de acest gen de atenție, nu mai sunt acolo”, a afirmat Alina Ceușan.

”Consider că prietenia înseamnă altceva, că dacă te sun la 2:00 noaptea că am nevoie de tine, vei sări și la fel voi face și eu pentru tine. Sora mea îmi este confidentă și de mare, foarte mare ajutor cu multe lucruri și am mare încredere în ea. Apoi sunt mama, rudele, dar dacă mă întrebi de ies la cafele cu prietenele, trebuie să-ți spun că nu. Nu am timp să ies la cafele. Ori de câte ori mă sună cineva să ieșim, lucrez ceva și nu pricep cum de alții nu folosesc acel timp irosit pentru un alt proiect, sau pur și simplu, pentru a crea ceva”, a completat aceasta.

 

citește și...