Alexia Eram incendiază internetul într-un costum de baie minuscul. Iubita lui Mario Fresh a pozat înconjurată de petale de trandafiri

18.02.2022, 20:17

Alexia Eram arată senzațional. Fiica Andreei Esca a fost fotografiată într-o ipostază incendiară. Iubita lui Mario Fresh încinge internetul cu silueta pe care o are și nu ezită să se fotografieze în ipostaze sexy, din Maldive. Alexia Eram a pozat într-un cadru extrem de romantic, alături de o cadă plina cu petale de trandafiri.

Vedeta continuă șirul fotografiilor din Maldive, unde s-a relaxat timp de 10 zile alături de iubitul ei, Mario Fresh. Se pare că Maldive este preferata tinerei, pentru că a postat constant fotografii din vacantă.

Alexia s-a fotografiat în costume de baie de toate culorile. Fiica știristei își arate calitățile fizice de care este foarte mândră.

Alexia Eram, într-un costum de baie minuscul

Iubita lui Mario Frash știe cum să iasă în evidentă, atât în fata iubitului, cât și în fata comunității din mediul online, pe care o tine la curent cu tot ce face. Fotografia recentă a primit peste 30.000 de aprecieri, iar fanii au fost extrem de încântați de ultima apariție.

Printre vedetele care i-au lăsat comentarii la fotografie se numără Nicole Cherry și Alina Ceusan.

Alexia Eram a pozat într-un cadru extrem de romantic

Se poate observa că tânăra are un abdomen lucrat intens la sală, iar fotografiile au fost pe placul fanilor care i-au lăsat comentarii siropoase și admirative.

”Frumoasa poza, frumos corp”, ”spendid”, au fost câteva dintre comentariile lăate de internauți.

Iubita lui Mario Fresh, în lacrimi

După momentele de neuitat petrecute în Maldive, Alexia Eram și iubitul ei se vor întoarce acasă, în România. Despărțirea de locurile în care au trăit clipe minunate este grea, motiv pentru care Alexia Eram s-a emoționat până la lacrimi. Ultima apariție a Alexiei Eram pe rețelele de socializare o arată extrem de emoționată.

 

Planuri de căsătorie pentru Alexia Eram și Mario Fresh?

Alexia Eram și Mario Fresh sunt într-o relație de aproximativ cinci ani. De-a lungul timpului, au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora s-ar fi despărțit, însă relația lor s-a dovedit a fi  a fost una foarte puternică.

Mario Fresh a vorbit recent în cadrul unei emisiuni de pe canalul de YouTube theXclusive despre planurile de căsătorie. Spre surprinderea tuturor, în ciuda faptului că el și fiica Andreei Esca sunt împreună de foarte mult timp, cei doi încă nu își fac planuri pentru a face  marele pas.

„Nu a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie! Fiecare moment are frumusețea lui. Trebuie să trecem prin anumite perioade ca să ajungem acolo (n.r. – la căsătorie)”, a adăugat artistul.

citește și...