Declarație neașteptată a lui Mario Fresh despre căsătoria cu Alexia Eram. ”Nu a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie”

15.02.2022, 16:32
Declarație neașteptată a lui Mario Fresh despre căsătoria cu Alexia Eram. ”Nu a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie”

Cântărețul Mario Fresh, în vârstă de 22 de ani, a vorbit despre relața sa cu Alexia Eram, fiica prezentatoarei de televiziune Andreea Esca și a omului de afaceri Alexandre Eram. Acesta a făcut o declarație neașteptată despre o eventuală căsătorie cu cea care îi este iubită. ”Nu a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie”, a spus Mario Fresh.

Alexia Eram și iubitul ei, Mario Fresh, sunt împreună de câțiva ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cuplul s-a cunoscut în vara anului 2015, la aniversarea Alexiei Eram, fiica prezentatoarei de televiziune Andreea Esca și a omului de afaceri Alexandre Eram.

Mario Fresh a făcut o declarație neașteptată despre o eventuală căsătorie cu cea care îi este iubită.

Declarație neașteptată a lui Mario Fresh despre căsătoria cu Alexia Eram. ”Până la urmă, este vorba doar despre un act și un inel!”

Mario Fresh a afirmat că nu a simțit până acum să o ceară în căsătorie pe Alexia Eram.

„Suntem de foarte mult timp împreună, dar suntem și foarte tineri în același timp. Și pentru ce să fac chestia asta? Până la urmă, este vorba doar despre un act și un inel! Nu a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie! Fiecare moment are frumusețea lui. Trebuie să trecem prin anumite perioade ca să ajungem acolo (n.r. la căsătorie)”, a declarat artistul într-o emisiune de pe canalul de YouTube theXclusive, notează click.ro.

Alexia Eram și Mario Fresh se certă din nimicuri

Într-un interviu, Mario Fresh mărturisea că se ceartă destul de de des cu cea care îi este iubită, Alexia Eram.

”Noi nu prea ne certăm… decât de vreo 40 de ori pe zi. Ne certăm de la nervi. Ne trezim cu nervi dimineața. Ne certăm pe niște subiecte infime. De exemplu că a lăsat cântarul în alt loc. Ne certăm pe curățenia din casă. Ea nu are timp să facă curățenie și nu a fost învățată să facă curățenie atât de mult. Mie îmi place să fie curățenie. Ea toată viața a primit tricourile împăturile, iar eu mi le-am împăturit singur”, dezvăluia Mario Fresh.