FOTO. Alexia Eram s-a pozat în lenjerie intimă. Iubita lui Mario Fresh încinge rețelele de socializare

30.11.2021, 15:25

Alexia Eram s-a pozat într-o ipostază care stârnește imaginația sexului tare. Fiica Andreei Esca nu pierde nicio ocazie de a-și pune în valoare corpul bine lucrat la sală. Cea mai recentă fotografie a influenceriței încinge rețelele de socializare.

Alexia Eram, în vârstă de 21 de ani, este influencer și fiica Andreei Esca. Tânăra a postat o fotografie într-o ipostază extrem de sexy, în care își arată trupul sculptat și bustul generos, pe Instagram, unde este urmărită de aproximativ 700.000 de persoane.

Cu un sutien de la celebrul brand Victoria’s Secret, care-i pune în evidență sănii, tânăra influenceriță știe cum să își evidențieze calitățile. Mai mult, în dreaptul fotografiei, Alexia  a scris un mesaj pentru fanii săi: „your new wallpaper”.

Fotografia care a încins rețelele de socializare

Fotografia a primit peste 45.000 de aprecieri, dar și comentarii de la urmăritorii săi, cel mai mare fan fiind mama ei, care nu s-a lăsat mai prejos și i-a comentat fiicei sale la postare.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Fiica Andreei Esca are grijă de fizicul ei. Alexia dezvăluia că este atentă în ceea ce privește dieta sa.

Cum își menține fiica Andreei Esca silueta

„Da. Fac sport de 3 ori pe săptămână.

Țin și diete, din păcate, pentru că nu mă ajută organismul să mănânc tot ce vreau”, a declarat Alexia, pentru Pro TV.

Tânăra a vorbit despre regimul alimentar, când vrea să slăbească.

„Somon cu pâine prăjită și castravete. Eu țin un regim, nu că aș vrea foarte mult să slăbesc, dar vreau să mă mențin.

Da, mai vreau să slăbesc 3 kilograme. Mi-a dat o nutriționistă un regim care este excelent și chiar mi s-a potrivit de minune”.

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de 5 ani, iar relația lor a fost supusă la multe încercări, cea mai recentă fiind legată de fotografia în care artistul se sărută cu Mira.

citește și...