Cum o răsfață Mario Fresh pe Alexia Eram. Fiica Andreei Esca a imortalizat momentul romantic

06.02.2022, 15:30

Mario Fresh și Alexia Eram au imortalizat un moment romantic, iar imagine a fost postată pe contul lor de Instagram. „Un trandafir random de la el”, a scris Alexia Eram în cadrul postării în care l-a etichetat pe Mario Fresh. Fanii au fost extrem de încântați.

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 5 ani. Chiar dacă au există zvonuri potrivit cărora cei doi s-au despărțit, cuplul a demonstrat de fiecare dată că iubirea lor este puternică.

Mario Fresh și Alexia Eram se răsfață în Dubai, fiind cazați la unele dintre cele mai de lux hoteluri din orașul milionarilor. Cântărețul o surprinde cu gesturi romantice pe fiica Andreei Esca în mod neașteptat, iar influencerița le-a împărtășit fanilor de pe Instagram cât de fericită o face artistul.

Mario Fresh și Alexia Eram au imortalizat un moment romantic

Alexia Eram este toată un zâmbet și pare că este mai îndragostită ca oricând de Mario, chiar dacă relația lor a fost testată intens. Se pare că, în cazul lor, problemele le-a întărit relația.

Un trandafir random de la el”, a scris Alexia Eram în cadrul postării în care l-a etichetat pe Mario Fresh.

Alexia Eram, cu burtică pe rețelele de socializare

Mario Fresh și Alexia Eram petrec au clipe de neuitat în Dubai. Cântărețul și iubita lui au surprins în mediul online cu o fotografie care i-a pus pe jar pe internauți.

Odată cu distracția și voia bună, cei doi s-au răsfățat cu preparate culinare. Caloriile și-au spus și ele cuvântul și, tocmai de aceea, chiar dacă sunt în vacanță, Alexia Eram și Mario Fresh nu au uitat să facă sport.

„Alexia e gravidă. Bravo vouă!”

„Alexia e gravidă. Bravo vouă!”, „O să fiți părinți super cool!”, „Să fie într-un ceas bun!”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Iubitul Alexiei a precizat, în 2021, că își dorește să fie un tată tânăr.

Alexia Eram și Mario Fresh, declarații despre primul lor copil

“La mine diferența este că anul trecut am avut peste 100 de concerte și anul ăsta deloc. Am făcut muzică în pandemie. Trebuie să mai stăm de acum încolo împreună încă patru! Nu ne grăbim! Avem 20 de ani. Dacă va fi să nu meargă, vor fi multe bătăi de cap. Mai bine o luăm mai încet, suntem tineri. Am niște părinți foarte tineri și îmi place foarte mult. M-au ajutat mereu. Mă văd un tată tânăr, poate pe la vreun 25-26. Oricum… nu face diferența un inel”, a mărturisit viitorul ginere al Andreei Esca.

Alexia Eram spunea că se vede mamă pe la 26-28 de ani și povestea că are alte priorități în viața ei.

“Și eu mă văd o mamă tânără, poate la 26-28. N-am abordat subiectul în familie, suntem prea tineri. Vreau acum să-mi iau permisul, pentru că mă chinui de vreo doi ani să-l iau, mai apoi să-mi termin apartamentul (…). Noi mai stăm până la copil. Am petrecut mult timp împreună în carantină, dar în rest, acum, nu. Suntem ca înainte. E schimbare la mine, că nu mai plec în Anglia. Oricum, nu ne grăbim. Avem patru ani și jumătate acum. Ne place viața, momentan”, a declarat Alexia Eram.

 

citește și...