Alexandru Arșinel părăsește Bucureștiul. ”O să mă mut”. Unde se va muta actorul

19.02.2022, 14:52
Alexandru Arșinel părăsește Bucureștiul. ”O să mă mut”. Unde se va muta actorul
Alexandru Arșinel își închirează vila de la mare. ”Este disponibilă unui grup compact de turiști”

Alexandru  Arșinel a luat o decizie radicală. Artistul intenționează să facă schimbări majore în viața lui.  Aceasta este mai hotărât ca oricând să părăsească Capitala. Mai mult, vedeta a început demersurile pentru a se muta în 2022. ”O să mă mut la Sinaia. Încerc să mă refac”.

Actorul plănuieşte să se mute definitiv din Capitală şi să se stabilească în Sinaia. Alexandru Arșinel plănuiește să plece din Capitală, tocmai de aceea a vorbit despre despre planurile sale.

Artistul a declarat că își dorește să se stabilească în Sinaia. Motivul din spatele deciziei este faptul că actorul nu se simte bine din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. Artistul spune că la Sinaia o să se refacă, după operația la care a fost supus.

Alexandru Arșinel părăsește Bucureștiul

„Eu am adunat nişte ani. Ieri mi-a explicat băiatul cel mare, când am făcut operaţia pe inimă de valvă, doctorul îmi mai dădea doi ani. E o operaţie serioasă, eu nu am ştiut absolut nimic.

Din cauza asta nu m-am simţit prea bine, nu am forţă, nu am energie în mine. Operaţia a reuşit, însă eu sunt moleşit. Am şi stat mult culcat că n-am avut încotro.

Am noroc, însă, că sunt pensionar şi nu mi se cere efort prea mare. Regret din suflet că, în cei 60 de ani, a fost pentru prima dată când nu am fost la spectacol. Am fost la repetiţie şi nu am fost la spectacol. Mi-a fost rău, chiar rău, rău. Spre primăvară o să mă mut la Sinaia unde încerc să mă refac”, a declarat Alexandru Arșinel la România TV. 

Starea de sănătate a lui Alexandru Arşinel, tot mai precară

Anul trecut, Alexandru Arșinel a suferit două operaţii pe inimă, dintre care una pe cord deschis. La inceputul anului, marele actor a ajuns din nou de urgență la spital.

În urmă cu câţiva ani, Alexandru Arşinel a trecut printr-un transplant de rinichi.

Mai mult, în luna mai, actorul a fost internat în spital după ce s-a infectat cu SARS-COV-2 la două luni de la vaccinare.

Arșinel nu mai e director artistic al Teatrului “Constantin Tănase”

Recent, Alexandru Arşinel a anunţat că primarul Capitalei, Nicuşor Dan, nu i-a prelungit contractul cu Teatrul “Constantin Tănase”.

Într-un mesaj postat pe Facebook, edilul Bucureștiului a explicat de ce a luat această decizie.

“Precizări la o nouă dezinformare. Alexandru Arşinel a fost şi este actor colaborator la Teatrul ‘Constantin Tănase’. Adică, are un contract de colaborare cu teatrul, iar contractul este în curs.

Până de curând era și directorul artistic (adică directorul adjunct) al teatrului. În urma informațiilor primite din teatru asupra activității sale ca director artistic, nu i-am mai prelungit acest mandat. A rămas cu contractul de colaborare cu teatrul, în calitate de actor”, a transmis Nicușor Dan.

Alexandru Arşinel este unul dintre cei mai bine plătiţi actori din România

Potrivit declaraţiei de avere din 2020,  Alexandru Arşinel a încasat 33.720 lei (pensie de revoluţionar), 73.512 lei (pensie), 74.772 lei (indemnizaţie de merit de la Ministerul Culturii) şi 10.800 de lei (o indemnizaţie handicap gr. 2 pentru că o îngrijeşte pe soţia bolnavă). Totalul anual a fost de 107.232 lei, ceea ce înseamnă 8.936 lei pe lună.

Actorul deţine 4 terenuri: o cotă parte din 2 terenuri la Dolhasca şi 2 terenuri integrale la Sinaia şi Samurcaş – Crevedia. Acesta are şi 3 case de vacanţă şi un apartament la Bucureşti, cât şi un autoturism marca Toyota.  Arşinel mai deţine şi 12 depozite bancare, dintre care nouă în lei,  două în euro şi altul în dolari.

În declaraţia de avere, actorul nu a scris şi salariul pe care îl câştiga la teatru.

 

citește și...