Alexandru Arșinel a fost operat. Cum se simte actorul

23.11.2021, 12:37
Alexandru Arșinel a fost operat. Cum se simte actorul
Alexandru Arșinel a fost operat. Cum se simte actorul

Binecunoscutul și îndrăgitul actor Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, se confrtuntă din nou cu probleme de sănătate. Acesta a acordat un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, în care a vorbit despre starea sa de sănătate. Artistul a fost supus săptămâna trecută unei operații, iar cea de-a doua urmează să aibă loc în această săptămână.

Alexandru Arșinel, care a fost infectat cu COVID-19, a fost externat  în data de 10 mai 2021, din spital. Pe 17 aprilie, Alexandru Arșinel a fost internat la Institutul „Matei Balș” din Capitală, după ce, atât el, cât și soția sa, s-au infectat cu coronavirus la doar două luni după ce au făcut rapelul vaccinului.

Acum, binecunoscutul actor se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Artistul a fost supus săptămâna trecută unei operații, iar cea de-a doua urmează să aibă loc în această săptămână.

Alexandru Arșinel a fost operat.  ”Nu mă simt în stare de normalitate”

”Probabil săptămâna aceasta voi fi operat. Am fost operat săptămâna trecută cu un stent pentru reglarea respirației și urmează acum inima”, a declarat Alexandru Arșinel la postul de televiziune Antena Stars, potrivit spynews.ro.

”Mă simt ca ciugulit din diferite părți de un bisturiu. Nu mă simt în stare de normalitate. Doctorii sunt alături de mine. E o echipă excepțională de doctori, este una poate cea mai bună din țară. De aceea se și așteaptă asa de mult rezolvarea unui caz. Ieri trebuia să mă opereze, dar s-a schimbat operația în ultimul moment, în loc de intervenția pe inimă, a fost o intervenție în care mi s-a implantat un stent pentru creșterea activității respirației. Adică, respirația să nu fie de 40-50, să fie de 70 ca să nu se oprească pulsul. Nu mai sunt internat în spital, sunt acasă”, a adăugat acesta.

citește și...