Alexandru Arșinel, declaraţii cutremurătoare: „Zilele îmi sunt numărate”

28.01.2022, 13:23
Alexandru Arșinel, declaraţii cutremurătoare: „Zilele îmi sunt numărate”
Alexandru Arșinel, despre starea sa de sănătate. ”La mine a intervenit peste un transplant de rinichi această suferință, ceea ce nu a fost o glumă”

Alexandru Arşinel (82 de ani) a făcut declaraţii cutremurătoare, după ce  primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a hotărât să nu-i mai prelungească contractul cu Teatrul Constantin Tănase, unde a  deținut funcția de director. „Zilele îmi sunt numărate”, spune artistul.

Artistul trece prin momente grele, se confruntă cu probleme de sănătate de ceva vreme, în plus nu mai poate merge nici la teatru atunci când dorește.

Alexandru Arșinel, declaraţii cutremurătoare: „Zilele îmi sunt numărate”

Alexandru Arşinel, declaraţii cutremurătoare

Alexandru Arșinel a primit o veste dureroasă. Contractul pe care îl avea cu Teatrul „Constantin Tănase” nu i-a fost prelungit de Nicușor Dan, primarul general al Capitalei. Actorul a jucat pe scena teatrului timp de 60 de ani.

„Eu acum doi ani am făcut o cerere de a mă retrage din funcția de director considerând că poate să o preia mai departe cu pricepere și cu avant, și cu mine lângă el, Vasile Moraru. Am trecut prin câteva momente în care nu m-am simțit bine și nici acum nu mă simt bine, dar asta nu însemna că nu aș mai putea să joc.

Am condus acest teatru timp de 20 de ani, dar sunt în conducerea lui de 40-50 de ani. Mă rog, așa a hotărât, urmă că să se prelungească de fiecare dată de către directorul teatrului nu se ocupă primarul, dar la începutul anului a ieșit de la primărie că toate funcțiile sunt aprobate de către primarul general și domnia să a hotărât să nu mai prelungească decât două luni de zile”, a spus Arșinel pentru România TV.

Alexandru Arșinel are probleme de sănătate

Alexandru Arșinel a avut în ultima perioadă grave probleme de sănătate. În urmă cu aproape două luni a suferit o operație pe inimă, având nevoie de un stent.

În urmă cu mai mulți ani, acesta a suferit și un transplant renal.

În luna septembrie a anului trecut, cunoscutul actor s-a infectat și cu Covid-19. Atunci, a fost internat mai multe săptămâni.

“Am rămas cu niște sechele, dar sunt optimist. Am avut acele intervenții chirurgicale pe inimă, nu a fost chiar simplu, iar acum mă resimt. Dar lucrurile vor fi bune, cred că în câteva luni va fi ceva mai bine.“, spunea Alexandru Arșinel pentru FANATIK.

Alexandru Arșinel și-a împrumutat nora, director în MAE

Alexandru Arșinel i-a împrumutat norei sale, în 2008, suma de 100.000 de euro. Nora artistului este director în Ministerul Afacerilor Externe. Totul însă a fost notat în acte, așa cum prevede legea. Ce avere are Alice Arșinel.

Nora actorului i-a cerut acestuia o sumă foarte mare de bani.

Potrivit ultimei declarații de avere depuse de Alice Arșinel, care este căsătorită cu fiul cel mare al lui Alexandru Arșinel, Bogdan, aceasta a primit un împrumut de la socrul său, în valoare de 100.000 de euro, bani pe care va trebui să îi înapoieze până în anul 2023.

citește și...