Alexandru Arșinel, noi probleme de sănătate. „Îmi este greu să mă deplasez”

05.03.2022, 12:44
Alexandru Arșinel, noi probleme de sănătate. „Îmi este greu să mă deplasez”
Alexandru Arșinel, dezvăluiri dureroase de Crăciun! Ce a spus despre soția bolnavă. 'Pandemia asta a intervenit brutal'

Alexandru Arșinel  (82 de ani) are din nou probleme de sănătate, Vedeta are dureri cumplite și nu se mai poate deplasa. Actorul a luat o decizie în acest sens. „Îmi este greu să mă deplasez. Am o durere a masei musculare. Mă dor picioarele mai ales.”, a declarat Alexandru Arșinel.

Actorul se confruntă de o bună perioadă de timp cu probleme de sănătate.  Anul trecut, Alexandru Arșinel a suferit două operaţii pe inimă, dintre care una pe cord deschis, are și diabet, iar acum are noi probleme. În luna februarie a acestui an, artistul a fost internat la spital, iar în februarie a ajuns pe mâna medicilor,
Recent, actorul a anunțat că se confruntă cu noi probleme de sănătate. Artistul a mărturisit la Antena Stars că îi e din ce în ce mai greu să se deplaseze,  deoarece are dureri de picioare.

Actorul a angajat o persoană pentru a avea grijă de el

Artistul a fost nevoit să angajeze pe cineva să-l îngrijească, în condițiile în care soția să nu se simte deloc bine. Soția sa, Marilena Arșinel,  este imobilizată la pat.

„Îmi este greu să mă deplasez. Am o durere a masei musculare. Mă dor picioarele mai ales. Îmi este greu să merg, sper să treacă. Am angajat pe cineva care mă ajută, vin copiii mei care se ocupă zilnic de mine și de soția mea. Sper că odată cu venirea primăverii să treacă și să ne bucurăm.”, a declarat Alexandru Arșinel la Antena Stars.

Alexandru Arșinel anunță că părăsește Capitală

Actorul anunța, în urmă cu câteva săptămâni, că din primăvară se mută la Sinaia. Decizia vine după ce pentru prima dată în 60 de ani, Alexandru Arșinel nu a putut să onoreze un spectacol. Artistul anunţa că primarul Capitalei, Nicuşor Dan, nu i-a prelungit contractul cu Teatrul “Constantin Tănase”.

„Eu acum doi ani am făcut o cerere de a mă retrage din funcția de director considerând că poate să o preia mai departe cu pricepere și cu avant, și cu mine lângă el, Vasile Moraru. Am trecut prin câteva momente în care nu m-am simțit bine și nici acum nu mă simt bine, dar asta nu însemna că nu aș mai putea să joc.

Am condus acest teatru timp de 20 de ani, dar sunt în conducerea lui de 40-50 de ani. Mă rog, așa a hotărât, urmă că să se prelungească de fiecare dată de către directorul teatrului nu se ocupă primarul, dar la începutul anului a ieșit de la primărie că toate funcțiile sunt aprobate de către primarul general și domnia să a hotărât să nu mai prelungească decât două luni de zile”, a spus Arșinel pentru România TV.

Alexandru Arşinel este unul dintre cei mai bine plătiţi actori din România

Potrivit declaraţiei de avere din 2020,  Alexandru Arşinel a încasat 33.720 lei (pensie de revoluţionar), 73.512 lei (pensie), 74.772 lei (indemnizaţie de merit de la Ministerul Culturii) şi 10.800 de lei (o indemnizaţie handicap gr. 2 pentru că o îngrijeşte pe soţia bolnavă). Totalul anual a fost de 107.232 lei, ceea ce înseamnă 8.936 lei pe lună.

Actorul deţine 4 terenuri: o cotă parte din 2 terenuri la Dolhasca şi 2 terenuri integrale la Sinaia şi Samurcaş – Crevedia. Acesta are şi 3 case de vacanţă şi un apartament la Bucureşti, cât şi un autoturism marca Toyota.  Arşinel mai deţine şi 12 depozite bancare, dintre care nouă în lei,  două în euro şi altul în dolari.

 

 

citește și...