Alexandru Arșinel, dezvăluiri dureroase de Crăciun! Ce a spus despre soția bolnavă. ‘Pandemia asta a intervenit brutal’

25.12.2020, 18:57
Alexandru Arșinel, dezvăluiri dureroase de Crăciun! Ce a spus despre soția bolnavă. 'Pandemia asta a intervenit brutal'
Alexandru Arșinel, dezvăluiri dureroase de Crăciun! Ce a spus despre soția bolnavă. 'Pandemia asta a intervenit brutal'

Anul acesta, Alexandru Arșinel va petrece sărbătorile de iarnă fără copii și nepoți. Îndrăgitul actor, în vârstă de 81 de ani, a petrecut Crăciunul în căsuța de la poalele munților, în Sinaia, alături de soția bolnavă. 

Alexandru Arșinel a făcut dezvăluiri dureroase în prag de sărbători! El a mărturisit că a pregătit bunătăți tradițioanale alături de o vecină, însă la masa de Crăciun a fost tot fără nepoți. Din cauza pandemiei de coronavirus, Arșinel nu-i va avea alături pe membrii familiei sale.

Alexandru Arșinel, sărbători de iarnă triste

În plus, de mai bine de patru ani, celebrul actor are grijă de soția lui, Marinela. Femeia a rămas paralizată în urma unui accident stupid petrecut de ziua de naștere a unuia dintre nepoți. Alexandru Arșinel este căsătorit cu Marinela de peste 50 de ani.

‘Sunt la Sinaia. Aici este totul foarte simplu. Nu te poţi organiza decât în acelaşi fel: iei micul dejun, mai aranjezi prin casă, ieşi pe terasă, admiri munţii, mai dai drumul la tv şi uite aşa trece ziua. După-amiază te odihneşti puţin, te mai sună prietenii. Aşa trec de repede zilele astea. Tot ce e plăcut şi frumos trece repede.

Nepoţii nu cred că ne vor vizita. Pandemia asta a intervenit urât, brutal. Ne împiedică cu întâlnirile, ne împiedică să ne mişcăm prea mult. Trebuie să ne menajăm nepoţii, copiii, prietenii. Eu cu soţia, cu d-na Ioana şi cu un vecin bun, dl Burtea, care va veni cu soţia şi nepoţii, măcar să ne colinde şi să ne ureze. Şi ne păcălim cu televizorul’, a povestit Alexandru Arșinel pentru Click!

Alexandru Arșinel nu a mai fost invitat la televiziuni

În trecut, nu au existat Revelioane și alte sărbători în care televiziunile de la noi să nu difuzeze scenete cu Stela Popescu și Alexandru Arșinel. Din nefericire, de când artista a decedat, nici Arșinel nu a mai făcut parte din niciun program tv de sărbători.

‘Am fost destul de ocupat, dar  pot să vă spun clar că nu am primit nici o invitație în acest sens de a filma, din partea vreunei televiziuni. Probabil nu au fost interesate. Am observat că sunt alte personaje de interes, dar nu e o supărare. Eu am filmat câteva colinde și urări de Sărbători, care vor fi postate pe paginile de Facebook ale Teatrului. Cam asta e tot’, a mai detaliat maestrul.

citește și...