Alexandru Arșinel, operat. Prin ce intervenție chirurgicală a trecut actorul

29.09.2020, 16:10
Alexandru Arșinel, operat. Prin ce intervenție chirurgicală a trecut actorul
Alexandru Arșinel, operat. Prin ce intervenție chirurgicală a trecut actorul

Binecunoscutul actor Alexandru Arșinel, în vârstă de 81 de ani, a suferit o intervenție chirurgicală la ochi.

Alexandru Arșinel s-a confruntat cu probleme la ochi. Belebrul actor a fost internat și operat de cataractă.

Alexandru Arșinel a oferit detalii despre starea lui pentru postul de televiziune Antena Stars.

”Am fost operat de cataractă de profesorul Tătaru la clinica condusă de Monica Pop. Am avut îngrijirea și atenția firească. Ochiul fiind un organ extrem de sensibil, am făcut o operație fără să se folosească scule. Ci numai picături.

Am un ochi mai vigilent acum. Mi-a dat o serie întreagă de picături pe care trebuie să le administrez o lună de zile și să merg la control săptămânal și sper să fie totul bine”, a declarat îndrăgitul artist, informează spynews.ro.

”Nu voi sta nicio zi internat. De mâine merg la teatru, voi merge la repetiții. Mi-a plantat un cristalin, mi l-a scos pe acela pe care l-am avut și mi-a pus unul nou și sper să ne adaptăm la noile condiții de viață…”, a completat acesta.

Alexandru Arșinel nu poate sta departe de scenă

Alexandru Arșinel a mărturisit că în această perioadă de criză provocată de pandemia de coronavirus a dus dorul scenei și al spectatorilor pe care, de-a lungul anilor, i-a făcut să râdă, însă a repetat texte chiar și atunci când a stat acasă.

“În perioada asta îmi lipsește scena, îmi lipsește să îi fac pe oameni să radă. Chiar dacă stăm acasă, mai stând la o masă, mai stând în sufragerie, ți se întâmplă să mai repeți un text, să îți vină în minte replici. Există iubire în orice formă, atașament și sentimente, și nu ai cum să te detașezi de pasiunile cu care ai crescut”, mărturisea actorul, citat de ziare.com.

citește și...