Alexandru Arșinel, îngrijorat pentru starea de sănătate a soției. ‘Vreau să fim cât mai mult împreună, vreau să nu ne despărțim niciodată’

12.10.2020, 14:00
Alexandru Arșinel, îngrijorat pentru starea de sănătate a soției. 'Vreau să fim cât mai mult împreună, vreau să nu ne despărțim niciodată'
Alexandru Arșinel, îngrijorat pentru starea de sănătate a soției. 'Vreau să fim cât mai mult împreună, vreau să nu ne despărțim niciodată'

Alexandru Arșinel trece prin momente grele la cei 81 de ani ai săi! De mai bine de patru ani, celebrul actor are grijă de soția lui, Marinela.

Femeia a rămas paralizată în urma unui accident stupid petrecut de ziua de naștere a unuia dintre nepoți. Alexandru Arșinel este căsătorit cu Marinela de peste 50 de ani.

Soția lui Alexandru Arșinel este paralizată de la gât în jos

‘Problemele de sănătate au apărut de când a căzut în cap, acum 3 ani şi jumătate. A fost la serbarea lui Rares, nepoțelul. Când a coborât pe scări, i s-a agăţat tocul şi a căzut în cap. A fost operată, dar a rămas paralizată toată, exceptând mâna dreaptă şi capul. Acum e o femeie în permanenţă lângă ea, care o ajută, găteşte, face curăţenie. Soţia mea e un om deosebit, un partener de viaţă extraordinar, care nu mi-a pus frâne şi m-a lăsat să-mi fac meseria’, povestea Alexandru Arșinel pentru Click!

Acum, actorul este îngrijorat din cauza coronavirusului, mai ales că el și soția lui sunt în categoria de risc crescut de infectare. Alexandru Arșinel a mărturisit că se teme pentru partenera lui, deși aceasta stă numai în casă.

Se teme pentru soția lui

‘Nu știu sigur, dar ea ne transmite foarte mult optimism. O întreb ce face, ea zice bine, «ți-a plăcut mâncarea?», ea zice «da». Eu nu o aud niciodată că ar trebui să fie așa, așa. Nu că e docilă, e foarte optimistă. Eu știu dacă m-am păzit, dacă a fost suficient… M-am apărat, sigur că m-am apărat, nu doar pe mine, am familia întreagă, nepoții, soția mea. Gândurile mi-au fost, în primul rând, la ei. Marlena, vreau să fim cât mai mult împreună, vreau să nu ne despărțim niciodată. Cred că românii pot și trebuie să depășească această stare care nu le face bine, ci națiunii’, a spus Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel a fost operat

Alexandru Arșinel s-a confruntat cu probleme la ochi și a fost operat de cataractă. Actorul a oferit detalii despre starea lui pentru postul de televiziune Antena Stars.

‘Am fost operat de cataractă de profesorul Tătaru la clinica condusă de Monica Pop. Am avut îngrijirea și atenția firească. Ochiul fiind un organ extrem de sensibil, am făcut o operație fără să se folosească scule. Ci numai picături.

Am un ochi mai vigilent acum. Mi-a dat o serie întreagă de picături pe care trebuie să le administrez o lună de zile și să merg la control săptămânal și sper să fie totul bine’, a declarat îndrăgitul artist, informează spynews.ro.

citește și...