Alexandra Stan a plecat de la ”Survivor România”. ”A fost emisiunea vieții mele”

19.02.2021, 10:22
Alexandra Stan a plecat de la ”Survivor România”. ”A fost emisiunea vieții mele”
Alexandra Stan a plecat de la ”Survivor România”. ”A fost emisiunea vieții mele”

Alexandra Stan a decis să părăsească show-ul ”Survivor România”, filmat în Republica Dominicană și transmis de postul de televiziune Kanal D.

Cântăreața Alexandra Stan a făcut partte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În ediția de joi, 18 februarie 2021, a emisiunii, artista a decis să părăsească competiția.

Alexandra Stan a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor de sănătate. Medicul de la ”Survivor România” a decis ca Alexandra Stan nu mai poate continua competiția, deoarece nu mai este aptă din punct de vedere fizic și psihic, relatează wowbiz.ro.

Alexandra Stan a plecat de la ”Survivor România”. ”Fiți mai puternici decât mine”

În cadrul consiliului de urgență, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii a spus: ”Dragi concurenți, Faimoși, Războinici, ne aflăm la un Consiliu de urgență. Circumstanțele speciale din ultimele zile au determinat existența acestui Consiliu de urgență și trebuie să stăm de vorbă. Competiția Survivor România este o competiție 100% reală. Este o competiție la care toate datele voastre fizice, psihice, mentale, emoționale ating cotele cele mai înalte. Vă luptați nu doar cu epuizarea fizică, vă luptați cu foamea, vă luptați cu presiunea psihică, cu presiunea socială a grupurilor din care faceți parte, a echipelor voastre. Survivor România este o competiție de cursă lungă, o competiție în care psihicul prevalează asupra fizicului de multe ori, în care mentalul vostru este cel care dă examen în fiecare zi și pe traseu și în taberele voastre. Efortul la Survivor România este unul fără precedent în viețile voastre. Situația despre care vreau să discutăm, vizează pe unul dintre voi, după o serie de analize amănunțite efectuate de acest concurent, după investigații medicale suplimentare, medicul a decis ca acest concurent, din punct de vedere fizic și psihic, nu mai poate continua competiția Survivor România. Concurentul despre care vorbesc este: Alexandra Stan. Alexandra ai cuvântul”.

Alexandra Stan a făcut declarații înainte de a părăsi competiția ”Survivor România”.

”Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic. Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment. Pentru mine asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta. Rămâne o parte din mine aici. Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri. Am un singur lucru pe care aș vrea să îl spun celor de acasă cât și celor care sunt aici. De abia amu începe Survivor, trăiți prezentul. Fiți mai puternici decât mine”, a afirmat cântăreața.

citește și...