VIDEO / Alexandra Stan, enervată. ”Să nu înțeleagă lumea că eu mă dezbrac așa…”

11.05.2022, 14:08
VIDEO / Alexandra Stan, enervată. ”Să nu înțeleagă lumea că eu mă dezbrac așa...”
Alexandra Stan, enervată. ”Să nu înțeleagă lumea că eu mă dezbrac așa...”

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, s-a enervat la lansarea celui mai nou album al său -”Rainbows”. Artista a reacționat vehement când a fost întrebată de ce alege să se afișeze tot mai sumar îmbrăcată. De altfel, pe coperta noului său album, Alexandra Stan apare dezbrăcată. ”Să nu înțeleagă lumea că eu mă dezbrac așa…”, a spus vedeta.

Alexandra Stan și-a lansat zilele trecute noul album – ”Rainbows”, pe coperta căruia a pozat dezbrăcată. De altfel, în ultima perioadă de timp, artista s-a tot afișat sumar îmbrăcată.

Potrivit click.ro, întrebată de ce simte nevoia să se afișeze astfel, Alexandra Stan s-a enervat și a reacționat.

Alexandra Stan, enervată. ”Cred că ar fi mai bine să schimbăm tonul întrebărilor”

„Este coperta albumului meu. Albumul ăsta mă reprezintă în totalitate, asta sunt eu «Rainbows». Am avut curajul și puterea de a mă arăta așa în fața oamenilor, dar dincolo de această aparență stă un talent și o muncă de 12 ani, cu o echipă numeroasă. Îmi doresc să nu mai conteze imaginea și felul în care te prezinți fizic oamenilor, cât contează toată munca depusă. Uită-te câți oameni au fost aici în seara asta!”, a spus Alexandra Stan pentru sursa citată anterior.

”Cred că ar fi mai bine să schimbăm tonul întrebărilor! Să nu înțeleagă lumea că eu mă dezbrac așa….da, mă dezbrac la duș, în baie, cum se dezbracă toată lumea!”, a adăugat ea.

Alexandra Stan a trecut printr-un divorț

Cântăreața Alexandra Stan a decis în 2021 să facă pasul cel mare în plan sentimental și s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat care se numește Emanuel Necatu. După nunta din luna aprilie a anului trecut au apărut probleme în mariajul Alexandrei Stan cu Emanuel Necatu, astfel că cei doi au ajuns la despărțire.

Vedeta a făcut declarații despre separarea de Emanuel Necatu într-un interviu pentru revista Viva. Artista a spus cum a fost pentru ea experiența divorțului. ”Încă o filă din povestea mea, din trecutul meu. Am învățat că trebuie să fiu mai pragmatică și mai analitică, să îmi ascult și partea stângă a creierului, să nu mă las condusă doar de partea emoțională și artistică”, a declarat aceasta.

citește și...