Alexandra Stan, declarații despre conflictul pe care l-a avut cu Cătălin Măruță. ”Eu nu cred că e rău intenționat”

31.03.2022, 14:33
Alexandra Stan, declarații despre conflictul pe care l-a avut cu Cătălin Măruță. ”Eu nu cred că e rău intenționat”
Alexandra Stan, declarații despre conflictul pe care l-a avut cu Cătălin Măruță. ”Eu nu cred că e rău intenționat”

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, a fost într-un conflict cu Cătălin Măruță anul trecut. Aceasta a fost enervată de comportamentul moderatorului TV Cătălin Măruță, în vârstă de 44 de ani, când a fost prezentă la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV. Acum, vedeta a vorbit despre acel scandal.

Alexandra Stan s-a declarat supărată pe prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. Artista a povestit ce anume a deranjat-o când, în urmă cu ceva timp, a fost prezentă la emisiunea ”La Măruță”, pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV. Atunci, Alexandra Stan a vorbit despre nunta ei cu Emanuel Necatu, însă au deranjat-o întrebările despre o posibilă sarcină.

Acum, la podcastul Pro FM, Alexandra Stan a ținut să lămurească lucrurile despre cearta cu Cătălin Măruță. ”Vorbeam despre industrie și despre dezamăgirile mele. Am dat un exemplu pentru că, în momentul ăla, eram foarte afectată de chestia asta. Acum, privind în urmă, nu mă mai afectează așa de tare. Eu n-am nimic cu Măruță, din contră. Eu înțeleg că a fost o lipsă de comunicare acolo. Nici el nu a primit informațiile de la producătorii emisiunii”, a declarat Alexandra Stan, notează revista Unica.

Alexandra Stan, declarații despre conflictul pe care l-a avut cu Cătălin Măruță. ”Știe că nu pot să-i port vreodată pică”

 

Alexandra Stan a mai spus că nu crede că Măruță a fost rău intenționat. ”Eu nu cred că Măruță e rău intenționat și că a vrut să-mi facă rău cu tot dinadinsul, nu. Așa e emisiunea, așa e formatul, am înțeles. Dar atunci nu mă simțeam bine, aveam probleme de sănătate, treceam printr-o perioadă foarte nasoală și mi-a picat foarte aiurea și am reacționat. Măruță știe foarte bine că țin la el și la Andra. Ne știm de atâția ani. Știe că nu pot să-i port vreodată pică”, a adăugat vedeta.

Cântăreața a ținut să menționeze faptul că Măruță a fost alături de ea într-unul dintre cele mai grele momente din viața sa, atunci când a fost agresată de fostul ei manager: ”A fost singurul om care a venit în spital să mă vadă când m-a bătut Marcel. (…) Treceam prin iad. A fost singurul om din presă care a trecut. Restul au intrat live prin telefon. A stat două, trei zile pe acolo. Mi-a propus să lucrez cu nu știu ce producător pentru că îi știa. Astă vară m-a afectat tocmai de-asta, pentru că nu mă așteptam. Dar și eu am exagerat. La el a fost o problemă cu producția. El nu poate să controleze totul în timp real”.

 

citește și...