Alexandra Stan pune lucrurile la punct după ce a apărut fără verighetă. ”Despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă”

19.08.2021, 10:47
Alexandra Stan pune lucrurile la punct după ce a apărut fără verighetă. ”Despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă”
Alexandra Stan pune lucrurile la punct după ce a apărut fără verighetă. ”Despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă”

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, a ținut să pună lucrurile la punct în ceea ce privește mariajul ei cu Emanuel  Necatu. Despre căsnicia celor doi au apărut speculații că nu ar fi tocmai pe roze dupăț ce Alexandra Stan a apărut fără verighetă pe mână. ”Despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă”, a fost replica artistei.

Cântăreața Alexandra Stan a decis în urmă cu câteva luni să facă pasul cel mare în plan sentimental și s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat care se numește Emanuel Necatu.

În ultima perioadă, Alexandra Stan a renunțat la verighetă, lucru care a fost observat de internauți în fotografiile postate de Alexandra Stan pe rețelele de socializare. Artista a făcut o declarație în acest sens.

Alexandra Stan pune lucrurile la punct după ce a apărut fără verighetă. ”Îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră”

Alexandra Stan a explicat, pentru revista Viva, că își dorește să păstreze discreția în ceea ce privește relația cu soțul ei. De asemenea, vedeta a afirmat că acestuia nu-i place să se vorbească despre el.

„E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verighetă. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place. Eu sunt acum într-o vacanță în Turcia cu sora mea și aș vrea să mă bucur de ea în continuare”, a dceclarat Alexandra Stan.

Ce a atras-o pe Alexandra Stan la partenerul de viață

Alexandra Stan a povestit, într-un recent interviu,  ce a atras-o la partenerul ei de viață, Emanuel Necatu, având numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

”În primul rând, cu sinceritatea lui și cu căldura pe care am simțit-o încă de la prima vedere și de la prima întâlnire. I-am simțit bunătatea chiar și atunci când era consilierul meu și mă ajuta să iau anumite decizii. Mai mult, după ce am terminat perioada aceasta de consiliere și am început să vorbim noi, ca doi pretendenți, am descoperit un tip foarte elegant, respectuos, galant. Chiar se vedea că se poartă frumos cu femeile în general și are genul acesta de respect față de femei, nu e deloc bădăran, ba din contră, mi s-a părut ca e foarte credincios, și pentru mine aspectul acesta a contat întotdeauna mult, în toate relațiile mele, nu numai în cele de cuplu, dar și în relațiile de prietenie. E important să împărtășești aceleași credințe. Mai mult, el este foarte serios și muncitor, și bineînțeles că m-a cucerit și prin complimentele pe care mi le făcea. A văzut în mine lucruri pe care poate nici eu nu le văd uneori și cred că cel mai important este ca persoana de lângă tine să-ți vadă potențialul, nu numai defectele”, a mărturisit Alexandra Stan.

citește și...