Alex Velea vorbește despre nunta cu Antonia. ”Avem nași”

10.10.2021, 16:10
Alex Velea vorbește despre nunta cu Antonia. ”Avem nași”
Alex Velea vorbește despre nunta cu Antonia. ”Avem nași”

Cântărețul Alex Velea, în vârstă de 37 de ani, a cerut-o în căsătorie pe Antonia, în vârstă de 32 de ani, împreună cu care are doi băieți și alături de care formează o familie foarte frumoasă. Artistul a făcut declarații despre nunta cu cea care îi este parteneră de viață. ”Avem nași”, a dezvăluit Alex Velea la o emisiune de televiziune.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. De curând, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

Alex Velea vorbește despre nunta cu Antonia. ”Să fim pe plajă, desculți, ar fi frumos”

La emisiunea ”Xtra Niught Show”, de la Antena Stars, Alex Velea a vorbit despre nunta cu Antonia. Acesta a explicat că nu își dorește un eveniment mare, ci unul restrâns. De asemenea, artistul a dezvăluit că el și Antonia și-au ales deja nașii.

“Ne încurcă pandemia, nu prea suntem vaccinați. Dacă nu se termină pandemia asta, facem nunta în curte, vine tata, vine mama. Nu vrem o nuntă mare. Din păcate, vreo 100-200 invitați tot o să vină. Noi am mai făcut fiecare câte o nuntă. Vrem să fie ceva restrâns, intim, să ne simțim bine, nu să fim stresați. Să fim pe plajă, desculți, ar fi frumos. Avem nași, dar nu spun încă cine sunt. Dacă am trăit așa până acum, de ce să ne grăbim. Dar ne dorim foarte mult amândoi să facem nunta în fața Domnului. Cred în uniunea asta în fața Domnului, credem în Dumnezeu amândoi și ne dorim treaba asta. Nu suntem extrem de evlavioși, fiecare cu Dumnezeul lui, nu vrem nuntă prea mare, e nasol, că nu apuci să vorbești, de fapt, cu nimeni”, a declarat Alex Velea, relatează click.ro.

În ceea ce privește eventualitatea ca el și Antonia să mai aibă copii, Alex Velea a explicat: „Nu mai putem să facem copii! Antonia a făcut deja trei operații de cezariană, nu mai e indicat. Cu cea de-a treia sarcină, s-a riscat puțin. Am avut mari emoții”.

citește și...