Alex Velea spune lucrurilor pe nume. ”La ce femeie am, dacă eram gelos înnebuneam”

11.04.2022, 14:12
Alex Velea spune lucrurilor pe nume. ”La ce femeie am, dacă eram gelos înnebuneam”
Alex Velea spune lucrurilor pe nume. ”La ce femeie am, dacă eram gelos înnebuneam”

Cântărețul Alex Velea, în vârstă de 37 de ani, a făcurt declarații despre relația sa cu Antonia, în vârstă de 32 de ani. Artistul a vorbit despre nunta cu cea care îi este parteneră de viață de mai mulți ani. ”La ce femeie am, dacă eram gelos înnebuneam! Ea nu mi-a dat niciodată motive să fiu gelos, a știut mereu să mă susțină”, a spus Alex Velea.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul. despre nunta cu aceasta a făcut Alex Velea declarații la postul de televiziune Antena Stars.

Alex Velea spune lucrurilor pe nume. ”Antonia va fi foarte frumoasă în rochia de mireasă”

”Nu vreau ca nunta să devină un subiect agasant și lumea să mă întrebe non-stop „când? când? când?”. Nu facem lucruri pe ascuns, adică și dacă încercăm șă le facem așa, până la urmă tot se află și nu suntem atât de secretoși. Dar da, ne place să ne păstrăm intimitatea, deoarece vrem să fim niște oameni normali. Nu e perioada propice unei petreceri!”, a declarat Alex Velea, potrivit spynews.ro.

”Antonia va fi foarte frumoasă în rochia de mireasă, sunt convins de asta, iar eu în smoching! Ea este foarte sexy în orice fotografie îmbrăcată și dezbrăcată. La ce femeie am, dacă eram gelos înnebuneam! Ea nu mi-a dat niciodată motive să fiu gelos, a știut mereu să mă susțină. Atunci când ne certăm, știu cum să o împac… Suntem amândoi două pietre tari, iar noi ne iubim și ne respectăm mult de tot. Subiectele de la care ne certăm sunt puerile, exact ca în orice cuplu. Interiorul sufletului Antoniei este unul cald, blajin, empatizează cu toată lumea, este o fire extrem de sensibilă, dar și o fire distractivă. N-am cum să mă plictisesc de ea, iar dacă aș trăi 10 vieți aș alege-o tot pe ea!”, a adăugat artistul.

citește și...