Alex Velea nu ar lupta pe front  dacă România ar intra în război. ”Sunt războaie făcute de bătrâni, în care mor tinerii”

04.04.2022, 16:14
Alex Velea nu ar lupta pe front  dacă România ar intra în război. ”Sunt războaie făcute de bătrâni, în care mor tinerii”
Alex Velea, dezvăluiri despre Antonia și copiii lor. ”Suntem o familie aproape normală”

Alex Velea a spus că nu ar lupta pe front  dacă România ar intra în război. Artistul a explicat de ce ar lua această decizie. „Eu urăsc violența, urăsc războaiele. Sunt războaie făcute de bătrâni, în care mor tinerii”, a spus vedeta.

Artistul a fost invitat de curând la podcastul lui Radu Țibulcă, unde a abordat mai multe subiecte, printre acestea s-a numărat și războiul.

Solistul susține că țara sa nu i-a oferit niciun motiv pentru care să își dea viața. Totodată, artistul consideră că acest conflict armat a fost inițiat de către bătrâni, pentru ca tinerii să moară.

Alex Velea nu ar lupta pe front

„Eu urăsc violența, urăsc războaiele. Pentru ce am lupta? Pentru ce am muri? Pentru patrie? Ce îți oferă patria ție? Nu aș vrea să mă duc la război, să fiu nevoit să mă duc la război. Sunt războaie făcute de bătrâni, în care mor tinerii”, a spus Alex Velea.

Alex Velea nu este singura vedetă care a declarat că nu vrea să lupte în război.

Dan Capatos refuză să lupte în război

Dan Capatos are aceeași părere. Acesta a declarat în emisiunea X-tra Night Show că nu s-ar implica în război, dacă România ar fi atacată. Prezentatorul TV susține că trebuie să își apere familia, dar nu țara.

Vedeta vrea să le dea o lecție politicienilor care „și-au bătut joc de țara asta în ultimii 20 de ani”.

„Ce a făcut țara asta pentru tine ca tu să lupți pentru ea? La o adică, dacă vine războiul peste noi, eu îmi iau nevasta, copilul și la revedere. Plecăm, fugim pe unde apucăm. Eu am datoria să-mi apăr copilul, nevasta, familia, părinții, dar nu țara! Asta să fie o lecție pentru politicienii care și-au bătut joc de țara asta în ultimii 20 de ani!’, a declarat Dan Capatos în emisiunea sa.

“N-am ce să caut aici, nu am nicio treabă aici“

Mircea Badea a spus că vrea să plece din România, în contextul războiului care se desfășoară în Ucraina. Realizatorul TV Mircea Badea a declarat că ar pleca din România, însă numai pe timp de pace și nu s-ar implica în război.

Moderatorul TV consideră că nu ar pleca la război din patriotism, ci doar pentru că așa își dorește.

“Dacă începe războiul, eu sunt primul care se duce și, în niciun caz, din patriotism. Vreau să plec din România, absolut! N-am ce să caut aici, nu am nicio treabă aici. Din varii motive, nu am fost capabil să o fac. Dar aș pleca din România, dacă este pace, nu dacă vrea Vladimir Putin să mă determine să plec. Dacă vrea Vladimir Putin pe mine, cetățean român, să mă determine să plec, nu plec. Dar nu din patriotism, ci de al dracu’! Dacă vine războiul, asta e, mă duc”, a declarat Mircea Badea în cadrul emisiunii pe care o moderează, “În grua presei”.

citește și...