Mircea Badea vrea să părăsească România. “N-am ce să caut aici, nu am nicio treabă aici“. Unde ar intenționa să se mute realizatorul TV

19.03.2022, 14:44
Mircea Badea vrea să părăsească România. “N-am ce să caut aici, nu am nicio treabă aici“. Unde ar intenționa să se mute realizatorul TV

Mircea Badea intenționează să părăsească România, însă nu din cauza războiului, ci din alte motive. Aceasta este hotărât să plece din țară. Mai mult, vedeta spune că este pregătit să plece din România atunci când dorește, nu când îi impune Vladimir Putin. 

Mircea Badea a declarat recent că nu îl mai leagă nimic de România și că dorește să plece din țară. Vedeta a amânat decizia de a părăsi țara de mulți ani, însă ar face doar dacă s-ar termina războiul.

Realizatorul TV a mărturisit că nu părăsește România doar pentru că îi impune Vladimir Putin.

Mircea Badea vrea să părăsească România

Moderatorul TV consideră că nu ar pleca la război din patriotism, ci doar pentru că așa își dorește,

“Dacă începe războiul, eu sunt primul care se duce și, în niciun caz, din patriotism. Vreau să plec din România, absolut! N-am ce să caut aici, nu am nicio treabă aici. Din varii motive, nu am fost capabil să o fac. Dar aș pleca din România, dacă este pace, nu dacă vrea Vladimir Putin să mă determine să plec. Dacă vrea Vladimir Putin pe mine, cetățean român, să mă determine să plec, nu plec. Dar nu din patriotism, ci de al dracu’! Dacă vine războiul, asta e, mă duc”, a declarat Mircea Badea în cadrul emisiunii pe care o moderează, “În grua presei”.

”Eu am datoria să-mi apăr copilul, nevasta, familia, părinții, dar nu țara!”

De asemenea, Dan Capatos a fost foarte vehement și a anunțat că nu va merge în armată, în cazul unui război în care ar putea fi implicată România. Prezentatorul de la Antena Stars a declarat că preferă să fugă din țară.

„Ce a făcut țara asta pentru tine ca tu să lupți pentru ea? La o adică, dacă vine războiul peste noi, eu îmi iau nevasta, copilul și la revedere. Plecăm, fugim pe unde apucăm.

Eu am datoria să-mi apăr copilul, nevasta, familia, părinții, dar nu țara! Asta să fie o lecție pentru politicienii care și-au bătut joc de țara asta în ultimii 20 de ani!”, a declarat prezentatorul la Antena Stars.

citește și...