Oana Roman vrea să părăsească România. “Îmi pregătesc plecarea”

25.02.2022, 13:06

Oana Roman vrea să își schimbe viață radical. Fiica fostului premier intenționează să se mute din țară chiar până la finalul acestui an. Vedeta este speriată de războiul din Ucraina și spune că vrea să părăsească România. “Practic, singurul lucru pe care mi-l doresc este să reușesc anul ăsta să îmi pregătesc plecarea”, spune aceasta.

Oana Roman a făcut un nou anunț cu privire la războiul din Ucraina. Aceasta a fost dur criticată după ce și-a exprimat părerea cu privire la atacul Rusiei, atât din partea fanilor, cât și din partea anumitor vedete.

Ulterior, fiica fostului premier a anunțat că o să se mute din România cât mai repede. Aceasta nu a precizat unde intenționează să plece, ci doar că își dorește să se mute într-o comună.

“Îmi pregătesc plecarea”

“Practic, singurul lucru pe care mi-l doresc este să reușesc anul ăsta să îmi pregătesc plecarea, să am puterea necesară să plec din țară. Să mă duc într-o comună, într-un sat mic, mic și să renunț la toate nebunia asta care începe să mă apese din ce în ce mai tare.”, a spus vedeta pe Instagram.

Oana Roman s-a gândit și cu ce s-ar ocupa, după ce ar pleca din România. Vedeta spune că ar vrea să administreze o afacere, însă ceea ce își dorește cu adevărat este să trăiască înconjurată de oameni civilizați.

“Vreau să trăiesc într-o lume cu oameni puțini, dar civilizați”

“Să trăiesc din gestionarea unui motel, hotel, pensiune, brutărie, orice. Să stau acolo într-un sătuc mic și să trăiesc fericită. Și când o să fiu acolo, să scriu o carte despre toți și despre această lume rea în care suntem. Vreau să trăiesc într-o lume cu oameni puțini dar civilizați și liniștiți.”, a mai spus Oana Roman pe Instagram-ul personal.

Fiica fostului premier al României i-a adresat injurii președintelui rus, Vladimir Putin, ieri.

“Am făcut câteva story-uri mai devreme despre război și mi-a fost adus în atenție faptul că există oameni în România care explică că Putin este un șmecher minunat și NATO o mizerie. Și mai grav este că la aceste postări râd persoane care se presupune că sunt sănătoase la cap. Mi se pare absolut periculos. Nu poți admira un dictator criminal scăpat de sub control. Sunt total împotriva cenzurii, dar în cazul acestor oameni periculoși aș introduce cenzura. (…) Este un act criminal care nu poate fi salutat de nimeni pe lumea asta. Nu ai cum să admiri așa ceva. (…) Un război armat înseamnă victime, copii, părinți, bătrâni oameni care mor. Ești bolnav la cap, ești bolnav psihic dacă nu înțelegi cu un lucru de genul ăsta nu trebuie să se întâmple. Omori oameni, distrugi familii, distrugi destine, nu ai cum să admiri un astfel de comportament. Refuz să cred că am așa ceva la mine în comunitate.”, sunt declarațiile vedetei de pe pagina personală de Instagram.

citește și...