Ciprian Marica vrea să părăsească România. Unde intenționează să se mute fostul fotbalist

20.12.2021, 12:46
Ciprian Marica vrea să părăsească România. Unde intenționează să se mute fostul fotbalist
Iubita lui Ciprian Marica, fotografie alături de amantă chiar la hotelul unde s-a întâmplat escapada fostului fotbalist

Ciprian Marica dă România pe Spania! Fostul fotbalist intenționează să facă schimbări majore în viața lui.  Acesta este mai hotărât ca oricând să părăsească România. “La noi, lucrurile sunt la întâmplare, nu există o ordine, nu există reguli“, spune Marica.

Fostul internațional a declarat, recent, că ia în calcul să părăsească România definitiv. Fostul Fotbalist spune că este dezamăgit de lipsa de reguli din România și de reglementările la nivel național. Mai mult, Marica întreabă cum se poate construi un viitor într-o țară în care regulile îți sunt schimbate chiar în timpul jocului.

“La noi, lucrurile sunt la întâmplare, nu există o ordine, nu există reguli… Suntem departe de ceea ce eu am văzut afară și sigur că, din punctul ăsta de vedere, sunt puțin dezamăgit.” – a declarat Ciprian Marica la Digi 24.

Când va părăsi România Cirpian Marica

Ciprian Marica spune că își dorește să se stabilească în Spania. Marica nu și-a planificat această schimbare, însă este hotărât să plece pentru că nu vede nicio schi,mbare în România.

“Nu știu dacă în viitorul apropiat, incă mai trag nădejde că lucruile se vor schimba. Dacă voi vedea că nu, atunci… DA, mă gândesc să plec, iau în calcul (…) Din păcate, realizez că nu există un viitor sigur aici. Vedem legi care, chiar dacă au fost susținute și au avut trecere la un moment dat, sunt astăzi abrogate sau retroactiv sunt schimbate. Deci… cum ai putea să-ți creezi un viitor când regulile îți sunt schimbate chiar în timpul jocului?” – a spus Marica “La cină”, cu Ionela Năstase și Adi Hădean.

Ciprian Marica, iritat de mesajele de pe rețelele de socializare

Ciprian Marica a fost vizat în ultimii doi ani de ironii și glume pe rețelele de socializare, după apariția unei filmări compromițătoare din 2019 cu el și Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz. Recent, fostul fotbalist a răbufnit, după ce mai mulți urmăritori de pe Facebook i-au amintit, din nou, de celebra fimare.

Ciprian Marica a fost protagonistul unui scandal uriaș în august 2019, după ce a apărut acoperit doar cu un prosop într-un videoclip filmat într-un hotel din Cluj-Napoca.

Fostul internațional a postat în urmă cu două zile o imagine pe Facebook, îmbrăcat lejer, într-un hanorac. Internauții au  luat cu asalt fotografia cu mesaje ironice. Marica a reacționat și le-a oferit acestora o replică.

citește și...