Alex Velea, dezvăluiri despre Antonia și copiii lor. ”Suntem o familie aproape normală”

11.01.2022, 16:42
Alex Velea, dezvăluiri despre Antonia și copiii lor. ”Suntem o familie aproape normală”
Alex Velea, dezvăluiri despre Antonia și copiii lor. ”Suntem o familie aproape normală”

Cântărețul Alex Velea, în vârstă de 37 de ani, a făcut declarații despre partenera sa de viață, solista Antonia, în vârstă de 32 de ani, și despre copiii lor. Cei doi artiști formează unul duntre cele mai frumoase și mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. ”Suntem o familie aproape normală”, a spus Alex Velea.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. De curând, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

Alex Velea, dezvăluiri despre Antonia și copiii lor. ”Nu ne certăm, pentru că nu prea avem de ce”

Alex Velea a vorbit despre partenera sa de viață, Antonia, și despre copiii lor, într-un interviu pentru revista Viva. Artistul se declară mai fericit ca niciodată. ”Suntem o familie aproape normală. Suntem fericiți, ceea ce dorim tuturor. Nu ne certăm, pentru că nu prea avem de ce. Ne mai contrariem, dar cam la asta se rezumă „neînțelegerile” noastre. V-am zis și mai devreme, sunt fericit că jumătatea vieții mele este Ea. E un adevărat stâlp de susținere în viața mea. Un stâlp sexy”, a spus Alex Velea.

Despre copiii săi și ai Antoniei, artistul a declarat: ”Cresc foarte repede. Au deja păreri, prea multe idei, aș zice… Sunt năzdrăvani și plini de energie. Le place să vină cu mine la studio și se pare că au înclinație spre muzică. Nu îi forțăm. Pur și simplu, așa se distrează. E una dintre modalitățile de a se distra”.

citește și...