Alex Velea, despre partenera sa de viață, Antonia. ”Sunt conștient că bărbații o doresc și pentru mine o să rămână tânără și frumoasă toată viața”

18.07.2022, 17:00
Alex Velea, despre partenera sa de viață, Antonia. ”Sunt conștient că bărbații o doresc și pentru mine o să rămână tânără și frumoasă toată viața”
Alex Velea, despre partenera sa de viață, Antonia

Cântărețul Alex Velea, în vârstă de 38 de ani, a vorbit despre partenera sa de viață, Antonia, în vârstă de 33 de ani. Acesta a com entat despre gelozia în cuplu, dar a făcut declarații și despre eventualitatea ca el și iubita sa să mai aibă copii. ”Sunt conștient că bărbații o doresc și pentru mine o să rămână tânără și frumoasă toată viața”, a spus artistul la o emisiune online.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

Alex Velea, despre partenera sa de viață, Antonia. ”Nici ea nu e geloasă, nu i-am dat motive. Știe cât o iubesc, cât o respect, nu avem genul ăsta de probleme”

Alex Velea a fost invitat la emisiunea online ”Detectorul de minciuni”, unde a făcut declarații despre relația cu Antonia. Acesta a vorbit despre gelozia în cuplu. “Nu sunt gelos pe Antonia. Am învățat să nu fiu, pentru că la cât e de frumoasă, aș fi înnebunit. Am încredere maximă în ea, cum e valabil și reciproc, pur și simplu avem o relație normală. Anul ăsta facem 10 ani de când suntem împreună. La sfârșitul anul 2012 am lăsat frâu liber emoțiilor și ne-am îndrăgostit. Nu o urmăresc, nu am aptitudini dinastea de stalker. Nu îi caut în telefon, eu îi las telefonul. Nu am temeri de genul ăsta. Nici ea nu e geloasă, nu i-am dat motive. Știe cât o iubesc, cât o respect, nu avem genul ăsta de probleme. Sunt conștient că bărbații o doresc și pentru mine o să rămână tânără și frumoasă toată viața”, a declarat Alex Velea, notează wowbiz.ro.

Întrebat despre eventualitatea ca el și Antonia să devină din nou părinți, cântărețul a explicat: “Eu îmi mai doresc copii, dar deja după trei cezariene, are și RH-ul negativ… Nici grupa sangvină nu îi mai permite să mai aibă alt copil, dar și dacă ar rămâne însărcinată ar exista posibilitatea să fie niște probleme. Mie mi-ar fi plăcut să avem mai mulți, să avem o familie mare. Am fi avut nevoie de mai mulți bani, pentru că noi ne dorim mult să investim în educația lor, ne dorim să aibă toate lucrurile pe care noi nu le-am avut. Toate astea costă”.

citește și...