VIDEO / Alex Velea, despre cum a cerut-o în căsătorie pe Antonia. ”De trei ori am vrut s-o cer, dar de fiecare dată am ratat momentul”

26.07.2021, 16:08
VIDEO / Alex Velea, despre cum a cerut-o în căsătorie pe Antonia. ”De trei ori am vrut s-o cer, dar de fiecare dată am ratat momentul”
Alex Velea, despre cum a cerut-o în căsătorie pe Antonia. ”De trei ori am vrut s-o cer, dar de fiecare dată am ratat momentul”

Cântărețul Alex Velea a povestit cum a decurs momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Antonia, cea cu care formează un cuplu de foarte mulți ani și împreunăc cu care are doi băieți, Akim și Dominic. ”De trei ori am vrut s-o cer, dar de fiecare dată am ratat momentul”, a mărturisit Alex Velea la un post de televiziune.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață. La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat.

În urmă cu câteva zile, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul. despre emoționantul eveniment a dat detalii Alex velea la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Alex Velea, despre cum a cerut-o în căsătorie pe Antonia. ”Nu se aștepta, a crezut că e o glumă”

Alex Velea i-a pregătit o surpriză Antoniei în ziua în care a cerut-o în căsătorie. Aratista a crezut că ea și partenerul ei filmau pentru un podcast, însă Alex velea s-a așezat în genunchi și a cerut-o de soție.  “De trei ori am vrut s-o cer, dar de fiecare dată am ratat momentul. Am vrut s-o fac atunci când am inaugurat casa. Am vrut s-o cer înainte să plec la Asia Expres. Când m-am întors a început pandemia. În pandemie eram tot timpul cu ea, ea e foarte atentă la tot și nu am reușit să-i fac surpriză. De data aceasta am reușit s-o surprind. M-am emoționat și n-am putut să-i zic mai multe cuvinte. Ea a crezut că facem doar un podcast. Nu se aștepta, a crezut că e o glumă. S-a emoționat și ea, am lăcrimat, amândoi, am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică. Zanni a fost de față! Nici el nu a știut! Nu am vrut să zic nimănui!”, a povestit Alex Velea, citat de click.ro.

Despre nuntă, Alex Velea a spus: “Nunta mi-ar plăcea să fie intimă, sa vedem când va fi, să se termine pandemia asta. Am vrea să fie cu porumbei, cu flori, ceva special. Noi nu suntem nici vaccinați”.

https://youtu.be/sWxpUXANdmQ

citește și...