Alex Velea continuă atacul la adresa lui Cătălin Măruță. ”Dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a a vorbit el de Antonia”

23.06.2021, 11:54
Alex Velea continuă atacul la adresa lui Cătălin Măruță. ”Dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a a vorbit el de Antonia”
Alex Velea continuă atacul la adresa lui Cătălin Măruță. ”Dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a avorbit el de Antonia”

Cântărețul Alex Velea a făcut noi declarații dure la adresa prezxentatorului de televiziune Cătălin Măruță. Cei doi sunt în scandal de ceva vreme. Alex Velea este nemulțumit de felul în care Cătălin Măruță a vorbit despre Antonia. Artistul a afirmat că nu vrea să mai audă de Cătălin Măruță și nu își mai dorește să vorbeaască cu el.

Alex Velea este în scandal cu Cătălin Măruță și se pare că nu există cale de împăcare între cei doi.

La emisiunea ”Xtra Night Show”!, de la postul de televiziune Antena Stars, Alex Velea a făcut noi declarații despre prezentator.

Alex Velea continuă atacul la adresa lui Cătălin Măruță. ”Am văzut că el poate să renunțe la prietenia asta a noastră foarte ușor când e să mă măscărească”

Alex Velea a luat hotărârea de a nu se mai împăca niciodată cu Cătălin Măruță, dcespre care a făcuty noi declarații. „Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în față. Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta. Cu Măruță de asta m-am și certat, că tocmai pe ei îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârșit să spună că suntem bărbați și să ne strângem mâna”, a afirmat Alex Velea, potrivit spynews.ro.

„Nu vreau să îl jignesc. Am zis că sunt prietenii mei, 100%, apoi am văzut că el poate să renunțe la prietenia asta a noastră foarte ușor când e să mă măscărească. Am mai avut problema asta, în 2012. Și l-am luat, l-am înjurat. A sunat-o și pe mama, același text, că suntem ca o familie, că în familii mai sunt și certuri, a înduioșat-o pe mama, asta după ce mamei îi crescuse tensiunea. Ne-am împăcat, am fost la concerte, în turnee împreună. Nu faci așa, nu ai cum să mă măscărești tu pe mine cu acei copii pentru care eu am făcut tot. Eu nu m-am certat cu el, dar nu mai vreau să mai vorbesc cu el, să îl mai văd, să mai colaborez”, a completat cântărețul.

Alex Velea și Antonia au împreună doi copii

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață. Din anul 2013, de când s-a separat de fostul soţ, Vincenzo Castellano, drumurile la tribunal şi lupta pentru fiica lor, Maya, i-au consumat mult timp şi multă energie Antoniei. Aceasta a afirmat anul trecut că divorțul lor a fost pronunțat.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat.

citește și...